Techniek, Vacatures Young UP

Mensen blij maken met je technische kennis?

Heb jij sleutelervaring? Maak jij mensen graag blij? En ben je op zoek naar een (technische) baan waarin dit elke dag terug komt? Dan zoeken wij jou. Voor een écht specialistisch bedrijf zoeken wij namelijk naar een (sociale) Binnendienstmonteur. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij houd je bezig met het op maat maken, klaarmaken en onderhouden van revalidatie hulpmiddelen zoals scootmobielen en rolstoelen. Jij past deze hulpmiddelen aan. Jij repareert en onderhoud de hulpmiddelen. En jij voert kwaliteitscontroles uit. Verder ondersteun jij de afdeling advies en de technische buitendienst. En help jij klanten op weg die door een storing niet meer ‘mobiel’ zijn. Ook kun je ingezet worden in de buitendienst.

Waar zijn wij naar op zoek?
Jij beschikt over minimaal een mbo werk- en denkniveau richting bijvoorbeeld mechatronica, werktuigbouw, elektro- of autotechnicus. En het liefst heb jij ook al wat werk- en/of sleutelervaring opgedaan. Mis jij deze achtergrond óf ervaring? Dan horen wij graag waarom jij toch de technisch en sociale versterking bent die wij zoeken? Voor talent staan wij namelijk altijd open. Verder werk jij graag zelfstandig, ben jij flexibel in verband met de 24-uurs serviceweekdienst en heb jij een rijbewijs.

Wat biedt de werkgever jou?
Als eerst een werkplek waar jij mensen oprecht blij maakt met jouw technische kennis. Jij helpt dagelijks mensen op weg die door een beperking afhankelijk zijn van een hulpmiddel. Ook krijg jij veel ruimte om zelfstandig te werken binnen een gedreven team. Verder ontvang jij een salaris tussen de 1.900 en 2.500 euro afhankelijk van je kennis en ervaring en zijn er goede arbeidsvoorwaarden zoals een vergoeding voor de 24-uurs serviceweekdienst, vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en 30 vakantiedagen.

Ben jij dus met jouw technische kennis en achtergrond op zoek naar dankbaar werk? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar