Bouw, Vacatures Inactief

Een baan waarmee jij je omhoog kan werken

Wil jij werken in de bouw? En ben jij op zoek naar een baan waar jij je mee omhoog kan werken? Dan hebben wij een interessante functie voor jou. Wij zoeken namelijk naar een Bouwopruimer. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij zorgt ervoor dat de bouwplaats er veilig en netjes bij ligt zodat iedereen veilig te werk kan gaan. Jij houdt dus de bouwplaats schoon. Jij voorkomt onveilige situaties. En jij let op de algemene veiligheid. Ook ontvang en verdeel jij het werkmateriaal dat binnen komt.

Waar zoeken wij naar?
Ervaring is welkom, maar zeker niet verplicht. Wij zoeken vooral naar iemand niet bang is om hard te werken. En vooral ook geniet van hard werken en goed geld verdienen. Het is wel belangrijk dat jij een rijbewijs hebt en het liefst eigen vervoer. Heb jij geen eigen vervoer? Dan kunnen wij dit voor je regelen. Dit doen wij vooral voor kandidaten die flexibel, verantwoordelijk en loyaal zijn. Daarnaast ben jij in het bezit van een VCA of ben jij bereidt deze te halen. En spreek jij de Nederlandse taal voldoende tot goed.

Wat biedt de werkgever je?
Een baan waar jij snel kan starten. Jij gaat aan de slag via een vast contactpersoon bij wie jij constant terecht kan voor jouw vragen en opmerkingen. Verder ontvang jij een eerlijk salaris op basis van jouw ervaring en enthousiasme. Doe jij het goed? Dan is er altijd meer werk, maar vooral ook een nóg beter salaris. Heb jij geen vervoer? Dan kan deze werkgever dus ook vervoer voor jou regelen.

Ben jij dus de verantwoordelijke en harde werker die wij zoeken? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar