Vacatures

Schuilt er in jou een échte verkooptijger?

Beschik jij over een flinke dosis doorzettingsvermogen? Ben jij proactief? Én wil jij graag aan de slag in de recruitment branche? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor een werving- en selectiebureau in de IT branche zijn wij namelijk op zoek naar Business ConsultantsSchuilt er in jou dus een échte verkoper? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?

Als Business Consultant houd jij je vooral bezig met het (telefonisch) binnen halen van nieuwe opdrachtgevers. Hiervoor ben jij constant op zoek naar kansen en werk jij aan het opbouwen van je (zakelijke) netwerk. Dit betekent dat jij óók in het dagelijks leven bezig bent met het leggen van (nieuwe) contacten en het najagen van kansen. Ook is het onderhouden van contact met bestaande klanten een belangrijk onderdeel van jouw takenpakket. Daarnaast ben jij bezig met het opbouwen van een netwerk aan specialisten binnen jouw IT vakgebied. Je praat op niveau met specialisten over de volgende stap in hun carrière en begeleidt hen volledig van begin tot eind in het vinden van een passende nieuwe baan.

 

Wie ben jij?

Jij wilt graag in de slag in de recruitment brancheen vind het interessant om de bemiddelaar te zijn tussen opdrachtgevers en kandidaten. Bovenal ben jij natuurlijk op zoek naar een commerciële baan. Dat betekent dat jij je niet zomaar uit het veld laat slaan en dat jij alles eraan doet om jouw targets te behalen. Jij bent dan ook proactief, ondernemend en zelfstandig werken gaat jouw uitstekend af.

Wat zijn de functie-eisen?
Voor deze functie zijn we op zoek naar kandidaten uit de omgeving Rotterdam, Den Haag, Leiden, Gouda met een hbo werk- en denkniveau. Dit betekent niet dat jij een hbo diploma moet hebben.Deze werkgever gelooft namelijk erin dat talent belangrijker is dan jouw opleiding. Het is wel belangrijk dat jij al ervaring hebt opgedaan met verkopen en/of dat jij beschikt over een verkooptalent. Heb jij dus bijvoorbeeld ervaring opgedaan in de telemarketing?Beheers jij de Nederlandse taal goed? En ben jij fulltime beschikbaar? Dan is jouw sollicitatie erg welkom.

Wat krijg jij van de werkgever?
Jij krijgt een salaris dat afhankelijk is van jouw sales ervaring (variërend van € 2.100 tot € 3.500), 8% vakantiegeld en 26 vakantiedagen. Ook zijn er leuke extra’s zoas een sportpas en lunch van de zaak. Daarnaast krijg jij natuurlijk professionele begeleiding zodat jij de beste in je vak kan worden en zijn er regelmatig leuke borrels én teamuitjes naar prachtige steden zoals Marbella, Las Vegas, Praag en Miami.

Ben jij dus op zoek naar een toffe commerciële baan bij een aantrekkelijke werkgever én wil jij je ontwikkelen op privé en zakelijk vlak? Solliciteer dan vandaag nog via onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen en/of opmerkingen. Dan kan je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen via 010-7670555 of info@young-up.nl.

Author


Avatar