Vacatures

Commercieel Medewerker Binnendienst gezocht

Ben jij op zoek naar een commerciële baan en beschik jij over een flinke dosis verkooptalent?  Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor een leuk bedrijf uit ons netwerk zijn wij namelijk op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst. Beschik jij over een flinke dosis lef en is dit de baan waarnaar je zoekt? Solliciteer dan vandaag nog.

 

Wat zijn de werkzaamheden?
In deze functie benader jij bestaande klanten naar aanleiding van leads. Deze leads komen vanuit de website van potentiële klanten. Zij hebben aangegeven dat zij interesse hebben in het product. Ook ondersteun jij de buitendienst bij het realiseren van de verkoopdoelstellingen en plan je bezoekafspraken in. Daarnaast handen je de binnenkomende vragen van klanten af en draag je zorg voor een correcte invoer van klant- en order gerelateerde informatie in het ERP-systeem.

Waar is de werkgever naar op zoek?
Kan jij als geen ander sales kansen herkennen én benutten? Dan is deze werkgever op zoek naar jou. Jij bent in staat om de klant van het juiste advies te voorzien en weet precies hoe je afspraken kunt inplannen zodat de accountmanager kan demonstreren hoe de producten werken. Jij kan dus ook genieten van deze samenwerking met de accountmanagers.

Wat zijn de functie-eisen?
Jij beschikt over minimaal over een MBO+ werk- en denkniveau. Heb jij ook nog eens een commerciële opleiding afgerond of beschik jij over werkervaring in de telemarketing? Dan is dit absoluut een pluspunt. Jij bent dus sociaal, commercieel, klantgericht en bent in het bezit van een flinke dosis lef. Als laatst heeft een 40-urige werkweek de voorkeur, maar is 32 uur bespreekbaar.

 

Ben jij dus op zoek naar een toffe commerciële baan bij een leuk bedrijf? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet via onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen en/of opmerkingen. Dan kan je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen via 010-7670555 of info@young-up.nl.

Author


Avatar