Vacatures

Heb jij altijd al willen werken voor Justitie?

Ben jij op zoek naar een baan waar echt geen enkele dag hetzelfde is? Dan hebben wij een mooie kans voor jou. Wij zijn namelijk op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Complexbeveiliger. Denk jij dus de veiligheid van een locatie te kunnen waarborgen. Solliciteer dan vandaag nog en ontdek of deze kans bij jou past.

Wat ga jij doen?
Als Complexbeveiliger ben jij verantwoordelijk voor de veiligheid van de locatie. Gedurende de dag bezoeken uiteenlopende personen de locatie en jij meldt hun aan. Ook houd jij toezicht op verschillende plekken, voer jij inspecties uit en houd jij de camerabeelden in de gaten. Mocht er alsnog wat gebeuren? Dan grijp jij in volgens de regels zoals die gelden op de locatie.

Voor deze functie geldt dat eigenlijk geen enkele dag hetzelfde is. De werkzaamheden hierboven zijn slechts een aantal voorbeelden van de werkzaamheden die jou te wachten staat. Dit maakt deze baan niet alleen dynamisch, maar vooral ook erg uitdagend. Dit moet jou dus wel aanspreken.

Waar zijn wij naar op zoek?
Dit is een functie waar jij een échte kans voor krijgt, wat jouw opleidingsniveau ook is. Beschik jij namelijk nog niet over een diploma? Dan krijg jij, nadat jij onder andere verschillende testen hebt gehaald, de kans om deze te behalen. Wel is het belangrijk dat jij een Verklaring Omtrent het gedrag kan overleggen.

In deze functie is belangrijk dat jij er verzorgd uitziet, goed met mensen weet om te gaan én dat jij flexibel bent. Er wordt namelijk gewerkt in onregelmatige diensten. Hier heb jij dus geen problemen mee. Verder is het belangrijk dat jij niet snel onder de indruk bent van lastige situaties. Dat betekent dus dat je stressbestendig, verantwoordelijk en geduldig bent.

Wat biedt de werkgever jou?
Ga jij hier aan de slag? Dan krijg jij meerdere interne opleidingen aangeboden die passen bij het werk dat jij gaat doen. Ook krijg jij de mogelijkheid om te sporten onder werktijd. Wil jij je daarnaast verder ontwikkelen? Dan ben je ook op de juiste plek, want er zijn volop doorgroeimogelijkheden.

Ga jij hier aan de slag? Dan krijg jij een basissalaris van € 1.500 (netto) aangeboden. Hier bovenop krijg jij een onregelmatigheidstoeslag. Dit salaris is voor de eerste 6 maanden. Heb jij in deze periode alle testen gehaald én laten zien dat jij een topper bent? Dan ontvang jij een nieuw contract, verschillende interne opleidingen én een salarisverhoging.

Hoe werkt het sollicitatietraject?
Heb jij gesolliciteerd? Dan wordt contact met jou opgenomen voor een kennismakingsgesprek. Is dit gesprek positief? Dan word jij uitgenodigd voor een voorbereidende bijeenkomst op 06 juli. Vervolgens is er op 10 juli een bijeenkomst met de werkgever. Maak jij hier een goede indruk op de werkgever? Dan heb jij een baan als Complexbeveiliger gescoord.

Is dit dus de kans waar jij naar op zoek bent. Solliciteer dan vandaag nog via de onderstaande button. Heb jij nog vragen en/of opmerkingen? Dan kan je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen via 010-7670555 of info@young-up.nl.

Author


Avatar