Techniek, Vacatures

Leer nu het vak van Containermonteur

Heb jij een oprechte interesse in techniek? En lijkt het jou interessant om je de komende jaren te ontwikkelen tot het bijzondere beroep van Containermonteur? Dan kennen wij een interessante werkgever die jou hier graag de kans voor biedt. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij bent dagelijks bezig met het aanpassen en bijstellen van containers volgens de specificaties en technische tekeningen die jij hiervoor hebt ontvangen. Binnen deze veelzijdige baan ben je dan ook bezig met las- (MIG/MAG), isolatie-, timmer- en snijwerkzaamheden. Deze werkzaamheden verricht jij altijd veilig en volgens de geldende eisen en richtlijnen.

Wie zoeken wij?
Jij bent vooral leergierig, enthousiast over dit vakgebied en jij wilt je de komende jaren ontwikkelen tot een volwaardig Containermonteur. Wil jij dit? Dan zijn hier verschillende leer- en werkkansen voor. Wel is het belangrijk dat jij technisch onderlegd bent en een aanleg hebt voor de werkzaamheden. Ook ben jij proactief, resultaatgericht, creatief en denk jij graag in oplossingen. Ook lever jij graag kwaliteit en werk jij veilig. Verder spreek jij de Nederlandse en Engelse taal. Én ben jij, in verband met de bereikbaarheid van het bedrijf, in het bezit van eigen vervoer.

Wat biedt de werkgever jou?
Als eerst de oprechte kans om je te ontwikkelen binnen een bijzonder vakgebied. Want binnen deze baan is geen enkele dag hetzelfde. Ook kom jij te werken bij een bedrijf waar jij werkt met mensen uit allerlei soorten landen. En waar een fijne sfeer heerst. Pak jij het werk snel op? Dan kan jij ook rekenen op veel zelfstandigheid én doorgroeimogelijkheden. Verder ontvang jij een goed salaris dat past bij jouw achtergrond, talent en ervaring.

Ben jij dus op zoek naar een baan waarin jij kan ontwikkelen tot een échte vakman? Solliciteer dan snel via de onderstaande knop. Heb jij eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar