Vacatures

Scoor een baan als Content Marketeer?

Voor één van de snelst groeiende uitzendorganisaties van Nederland zoeken wij een Content Marketeer. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het vergroten van de zichtbaarheid van de diensten met onderscheidende content en campagnes. Beschik jij dus over een flinke dosis creativiteit? En wordt jij vrolijk van het creëren, delen en analyseren van content? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Als Content Markeer produceer jij aantrekkelijke content in de vorm van bijvoorbeeld websites, campagnes, foto’s, video’s, artikelen en social media posts. Ook vind jij het leuk om nieuwe vormen te bedenken. Hiermee zorg jij ervoor dat (potentiële) klanten enthousiast worden. Ook ben jij verantwoordelijk voor het optimaliseren van de content, campagnes en websites.

Waar zijn wij naar op zoek?
Jij bent in staat om zowel grafisch als tekstueel alle uitingen vorm te geven. Jij weet het merkbeeld van het bedrijf om te zetten in relevante content voor de verschillende kanalen die de doelgroepen aanspreekt. Ook zet jij de content kalender op en beheer jij deze. Ook slaag jij erin om gedegen analyses te maken op basis van de beschikbaar data. Deze gebruik jij vervolgens om verbeteringen en betere campagneresultaten te creëren.

Wat zijn de functie-eisen?
Jij beschikt over minimaal een MBO werk- en denkniveau en bent een kei in de Nederlandse taal. Dit kan jij onderbouwen doordat jij aantoonbare ervaring of affiniteit hebt met het creëren en beheren van content. Jij weet dan ook te werken met tools zoals bijvoorbeeld Adobe en Canva. Ook heb jij al ervaring opgedaan met het vormgeven van uitingen voor verschillende kanalen zoals websites, social media en advertenties. Beschik jij ook nog eens over DTP kennis? Of heb jij ervaring met het schieten van foto- en videomateriaal? Dan zijn dit absolute pre’s.

Verder beschik jij over een goed inlevingsvermogen en ben jij creatief. Dat wil zeggen dat jij onze klanten snel begrijpt en voor content weet te creëren vanuit originele invalshoeken. Ook sta jij stevig in je schoenen en ben jij proactief, hulpvaardig en flexibel ingesteld.

Wat biedt de werkgever jou?
Het betreft een functie voor 40 uur bij één van de snelst groeiende bedrijven in de uitzendbranche. De sfeer binnen het bedrijf is te omschrijven als informeel, enthousiast en gretig. Er wordt hard gewerkt, maar aan een glimlach wordt ook waarde gehecht. Verder kan jij natuurlijk rekenen op een salaris dat goed past bij jouw opleiding en werkervaring, 25 vakantiedagen, een laptop en mobiele telefoon van de zaak.

Ben jij dus de creatieve én analytisch vaardige kandidaat waarnaar wij zoeken? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij vragen en/of opmerkingen? Nee dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar