Logistiek, Vacatures

Een goed gevoel voor Customer Service?

Kom jij uit de regio Eindhoven? En krijg jij energie van werken met klanten? Dan hebben wij een baan voor je die daar goedmbij past. Want voor een internationale logistieke dienstverlener van Nederland zoeken wij naar een Customer Service Medewerker. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?

Jij bent verantwoordelijk voor de operationele, administratieve en fysieke afhandeling van de express zendingen. Je werkzaamheden bestaan uit het klantcontact, het aanmelden van de express zendingen bij koeriersdiensten en het checken van de zendingen. Ook vervul je werkzaamheden in de warehouse, zoals het aannemen, het controleren en de fysieke verwerking van de express zendingen.

Waar zoeken wij naar?
Voor deze functie is het belangrijk dat jij de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst. En dat jij goed om weet te gaan met Microsoft Office. Jij bent dus administratief vaardig. En jij werkt accuraat. Verder ben jij vooral klant- en servicegericht. Dit houdt in dat jij gedreven ben om de beste klantervaring te bieden. Jij bent ondernemend, loyaal, ambitieus, vasthouden en een echte doorzetter. Ook kan jij goed communiceren met anderen. En ben jij flexibel. De functie is namelijk voor 40 uur per week. En de werktijden zijn van 11:00 tot circa 19:30 uur. Als laatst ben jij in het bezit van een heftruckcertificaat. Of ben jij bereid om deze te behalen op kosten van de werkgever.

Wat biedt de werkgever jou?
Jij komt te werken bij een bedrijf dat weliswaar groot is, maar veel waarde hecht aan een open bedrijfscultuur met een collegiale werksfeer. Als familiebedrijf vinden zij het belangrijk dat het personeel zich goed voelt. En bieden zij hun medewerkers veel ruimte voor eigen inbreng, initiatief en groep. Verder ontvang jij natuurlijk een passend salaris, maar een flexibel budget, 26 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, extra gezondheidsdagen, een bonusregeling, goede begeleiding en veel opleidingsmogelijkheden.

Word jij dus enthousiast van deze functie? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar