Vacatures

Scoor een baan als Customer Support Medewerker

Ben jij gek op klantcontact én ben jij graag de schakel tussen klanten en leveranciers? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor één van onze partners zijn wij namelijk per direct op zoek naar een Customer Support Medewerker. Klinkt dit als een baan die bij jou past? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Als Customer Support Medewerker ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor het zo soepel en efficiënt mogelijk laten verlopen van de meldingen en het financieel-/administratieve proces.  Dit houdt in dat je het eerste aanspreekpunt bent voor klanten en collega’s. Voor het financieel-/administratieve deel van de functie adviseer en faciliteer je de klant-/accountmanager. Je beheert de gehele administratie, met diverse aspecten op zowel financieel gebied als op het gebied van contractbeheer en inkoop. Ook stel je rapportages op.

Wie ben jij?
Jij hebt affiniteit met cijfers en haal veel plezier uit regelmatig schakelen met klanten. Verder beschik jij over een afgeronde mbo of hbo opleiding. Verder werk jij graag samen en ben jij erop gericht om telkens weer verbeteringen door te voeren. Ervaring met de werkzaamheden is overigens erg welkom, maar zeker geen vereiste.

Wat zijn de functie-eisen?
Je beschikt over een goed analytisch vermogen, bent collegiaal en bent in staat om adviezen aan anderen uit te brengen. Jij hebt dus geen problemen met het geven van je mening. Ook ben jij proactief en ga jij altijd nauwkeurig en resultaatgericht te werk. Verder kan jij werken met Microsoft Office en kan jij vooral goed met Excel uit de voeten. Heb jij ook nog eens kennis van Axxerion, SAP of vergelijkbare systemen? Dan is dit zeker een pré.

Wat biedt de werkgever jou?
Jij gaat aan de slag bij een landelijk opererend bedrijf met een professioneel team en een warme werkcultuur. Deze werkgever hecht namelijk veel waarde aan een informele werksfeer. De deur voor adviezen staan dan ook voor iedereen open. Het delen van kennis en het elke dag weer najagen van verbeteringen staat hier elke dag weer centraal. Verder gaat het om een fulltime functie met bijbehorend salaris, pensioenregeling, vakantiedagen, vakantiegeld én ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Ben jij dus dé kandidaat waar wij naar op zoek zijn? Deel dan snel jouw sollicitatie met ons. Heb jij eerst nog vragen en/of opmerkingen. Dan kan je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen via 010-7670555 of info@young-up.nl.

Author


Avatar