Vacatures

Scoor een toffe baan als Database Consultant

Het vervullen van IT vacatures in samenwerking met je collega’s. Is dit een uitdaging die jou aanspreekt? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor een werving- en selectiebureau in de IT branche zijn wij namelijk op zoek naar Database Consultants. Ben jij dus een echte perfectionist en kan jij goed verbanden leggen? Solliciteer dan vandaag nog.

 

Wat ga jij doen?

Als Database Consultant doe jij er alles aan om IT vacatures in te vullen met passende kandidaten. Hiervoor werk jij nauw samen met de Business Consultants, Teamleiders, Managers en Directie. Jij gaat (intern) op zoek naar opdrachten om vervolgens actief IT professionals te gaan werven. Hiervoor ben jij dagelijks bezig met het opbouwen van een netwerk van IT professionals. Jij gaat met hen in gesprek over de volgende stap in hun carrière en begeleidt hen in het vinden van een passende nieuwe baan bij één van de opdrachtgevers. Ook kan jij gebruik maken van het reeds opgebouwde netwerk aan IT professionals.

 

Wie ben jij?
Jij wilt graag in de slag in de recruitment branche en beschikt over goede analytische vaardigheden. Jij bent dan ook in staat om verbanden te leggen om hiermee de juiste IT professional aan de juiste werkgever te matchen. Daarnaast ben je een echte perfectionist en vind je het een uitdaging om het gehele proces administratief goed te documenteren.

Wat zijn de functie-eisen?
Voor deze functie zijn we op zoek naar kandidaten uit Rotterdam, Den Haag, Leiden, Gouda met een mbo werk- en denkniveau. Tegelijkertijd ben jij administratief goed onderlegd en beschik jij over uitstekende communicatieve vaardigheden. Herken jij jezelf hierin? Beheers jij de Nederlandse taal goed? En ben jij fulltime beschikbaar? Dan is jouw sollicitatie erg welkom.

Wat krijg jij van de werkgever?
Jij krijgt een marktconform salaris dat afhankelijk is van jouw ervaring, 8% vakantiegeld en 26 vakantiedagen. Ook zijn er leuke extra’s zoas een sportpas en lunch van de zaak. Daarnaast krijg jij natuurlijk professionele begeleiding zodat jij de beste in je vak kan worden en zijn er regelmatig leuke borrels én teamuitjes naar prachtige steden zoals Marbella, Las Vegas, Praag en Miami.

Ben jij dus op zoek naar een toffe commerciële baan bij een aantrekkelijke werkgever én wil jij je ontwikkelen op privé en zakelijk vlak? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet via onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen en/of opmerkingen. Dan kan je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen via 010-7670555 of info@young-up.nl.

Author


Avatar