Vacatures

Wij zijn op zoek naar een DTP Medewerker

Gaat jouw hart sneller kloppen van alles wat met grafisch design en digitaal drukwerk te maken heeft? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor één van onze partners zijn wij namelijk op zoek naar een DTP Medewerker. Ben jij dus de kandidaat die wij zoeken? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?

Jij gaat binnen een team van allerlei creatieve professionals aan de slag met de visuele vertaling van diensten, producten en boodschappen. Samen met het team denk jij na over concepten. En deze concepten breng jij vervolgens tot leven door deze digitaal te ontwerpen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het behandelen en exporteren van alle designs. Jij draagt zorg voor een volledige en professionele oplevering van het grafisch werk.

Waar zijn wij naar op zoek?
Jij bent niet snel onder de indruk van problemen, maar onderscheidt je omdat jij creatief en probleemoplossend ingesteld bent. Ook beschik jij een afgeronde grafische opleiding en kennen kennen Photoshop, InDesign en Illustrator geen geheimen voor jou. Verder kan jij goed schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Jij behoudt goed het overzicht, werk ook in tijden van drukte altijd accuraat en presteert bovenal goed onder tijdsdruk.

Wat biedt de werkgever jou?
Je kunt rekenen op een marktconform salaris en een fulltime functie met leuke collega’s. Ook krijg jij de ruimte om jezelf te ontwikkelen en creatieve vrijheid in jouw designwerkzaamheden. Verder ga jij aan de slag bij een echt Rotterdams bedrijf waar niet alleen keihard gewerkt, maar vooral ook veel gelachen wordt.

Is dit de kans waar jij naar op zoek bent. Solliciteer dan vandaag nog via de onderstaande button. Heb jij nog vragen en/of opmerkingen? Nee dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar