Vacatures

Pak je kans en ontwikkel je als Elektromonteur

Werk jij graag met je handen en ben jij technisch aangelegd? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven. Voor één van onze partners zijn namelijk op zoek naar een leergierige kandidaat die aan de slag wilt als Elektromonteur? Heb jij dus affiniteit met elektronica /techniek én werk je ook nog eens graag met klanten? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen
Als Elektromonteur ben jij samen met collega’s continue op pad om (duurzame) elektroapparatuur bij klanten thuis te installeren. Jouw werkzaamheden bestaan dan ook uit het ophangen en monteren van tv’s, audio installatie en het inbouwen van witgoed en keukenapparatuur. Ook ben je regelmatig bezig met repareerwerkzaamheden.

Wie ben jij
Jij bent technisch aangelegd en vind het leuk om te werken met elektronica /techniek. Voor deze functie hoef jij niet per se een opleiding te hebben afgerond. Ook hoef jij geen ervaring te hebben met de werkzaamheden. Het is veel belangrijker dat jij technisch aangelegd bent en dat jij beschikt over een leergierige werkhouding. Hierdoor ben jij in staat om de werkzaamheden snel eigen te maken. Beschik jij wél over technische ervaring? Dan werkt dit absoluut in jouw voordeel.

Verder is het belangrijk dat jij het leuk vindt om klanten altijd goed te helpen en dat jij beschikt over een sterke teamgeest. Je werkt namelijk volop samen met je collega’s. Daarnaast beschik jij over een rijbewijs B, ben jij minimaal 24 uur per week beschikbaar en beschik jij over een goede beheersing van de Nederlandse taal. Als laatst ben jij flexibel en heb jij geen probleem met werken op zaterdag.

Wat biedt de opdrachtgever jou?
Deze werkgever geeft jou graag de kans om je te ontwikkelen door middel van cursussen én coaching-on-the-job zodat jij jouw werk goed kunt (of leert) verrichten. Daarnaast ga jij aan in de slag binnen een hecht team met een informele werksfeer. Het salaris ligt naar verwachting rond de € 1.825 bruto per maand op basis van 36 uur. Het definitieve salaris wordt echter altijd bepaald aan de hand van jouw werkervaring. Verder ontvang jij ook een goede pensioenregeling.

Ben jij dus op zoek naar een toffe technische baan bij een leuke werkgever? Solliciteer dan vandaag nog via de onderstaande button. Heb jij nog vragen en/of opmerkingen? Dan kan je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen via 010-7670555 of info@young-up.nl.

Author


Avatar