Logistiek, Vacatures

Een mooie baan als Expeditiemedewerker

Heb jij een technische opleiding gevolgd of afgerond? Óf heb jij ervaring met technische werkzaamheden? Dan past de functie van Expeditiemedewerker bij jou. In deze rol ben jij eigenlijk de hele dag bezig. En ook nog eens met allerlei verschillende werkzaamheden. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij helpt de chauffeurs én andere vervoerders met laden en lossen. Jij controleert de ladingen en maakt deze verzendklaar. Hierbij ben jij ook verantwoordelijk voor de bijbehorende documenten en administratie. Daarnaast werk jij op het buitenterrein met een 16-tons heftruck en ben jij verantwoordelijk voor de expeditieruimtes. Jij houdt deze op orde en zorgt voor de functionering van de aanwezige apparaten en machines zoals de heftrucks, elektrische palletwagens, wikkel- en veegmachine. Als laatst help jij bij storingen, onderhoud en technische werkzaamheden rond de expeditieruimtes, kantine en vlootbeheer.

Waar zoeken wij naar?
Om te beginnen ben jij beschikbaar van 11:00 tot 20:00 uur. Verder heb jij een technische opleiding gevolgd, afgerond en/of ervaring met technisch werk. Ook ben jij in het bezig van een heftruckcertificaat én heb jij ervaring met het rijden op een heftruck. Verder werk jij graag en goed zelfstandig. Jij houdt van orde en overzicht en ziet wat er gedaan moet worden. Tegelijkertijd communiceer jij goed met collega’s en klanten. En blijf jij rustig en behulpzaam als bijvoorbeeld anderen ongeduldig worden. Als laatst heb jij een BHV diploma of ben jij bereidt deze te halen.

Wat biedt de werkgever jou?
Om te beginnen een uitdagende baan waar jij een belangrijke schakel bent binnen het bedrijf. Jij wordt dan ook gewaardeerd en komt te werken in een leuk team met een gezellige sfeer. Ook werk jij met en voor prachtige klanten. En kan jij rekenen op een uitstekend salaris dat past bij jouw achtergrond en ervaring.

Ben jij dus de handige, betrouwbare en flexibele kandidaat die wij zoeken? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar