Facilitair, Vacatures

Facilitair Medewerker Servicedesk gezocht

Krijg jij een heerlijk gevoel van klanten op de juiste manier helpen? En beschik jij ook nog eens over een goed organisatietalent? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor één van de grootste facilitaire dienstverleners in Nederland zijn wij namelijk op zoek naar een Facilitair Servicedesk Medewerker. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij bent hét aanspreekpunt voor klanten, leveranciers en de klantmanagers bij de opdrachtgever. Jij gaat aan de slag met hun meldingen die bovendien heel verschillend zijn. Denk hierbij aan technische-/gebouwgebonden meldingen, schoonmaakverzoeken, maar ook bijvoorbeeld aan de catering. Jij bent dé schakel tussen de melder, opdrachtgever en de verschillende leveranciers. Jij ontvangt de meldingen, volgt de meldingen en houdt de klant op de hoogte. Ook denk jij mee over hoe de dienstverlening telkens weer verbeterd kan worden.

Verder zorg jij er ook voor dat de facturatie goed verloopt. Jij ondersteunt hierbij de klantmanager. Dit betekent dat jij facturatie verwerkt en financiële vraagstukken uitzoekt. Zijn er vragen met betrekking tot de facturatie? Of moeten contracten aangepast worden? Dan pak jij dit op.

Wie zoeken wij?
Jij hebt minimaal een MBO-opleiding afgerond, het liefst in een facilitaire richting, maar dit is zeker niet verplicht. Het is vooral belangrijk dat jij oprecht geïnteresseerd bent in facilitaire dienstverlening, dat jij goed zelfstandig kunt werken en dat jij oprecht betrokken bent bij je werk. Daarnaast vind jij het belangrijk om nauwkeurig te werken en ben jij niet bang om initiatief te nemen of je mening te geven. Ook ben jij een echte collegiale teamspeler die altijd gaat voor het beste resultaat, samen met anderen. Heb jij daarnaast kennis van (financiële) processen en/of ervaring met FMIS? Dan is dit absoluut een voordeel.

Wat biedt de werkgever jou?
Jij komt 32 tot 40 uur per week te werken binnen een team waar de dagen letterlijk voorbij vliegen. Aan de ene kant omdat het altijd lekker druk is, aan de andere kant omdat je werkt met leuke en enthousiaste collega’s. Daarnaast heb je de mogelijkheid om thuis of bij de klant op locatie te werken. Jij krijgt dus veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Wil jij je verder ontwikkelen? Dan worden hiervoor volop mogelijkheden geboden. Verder ontvang jij een salaris tussen de 2.200 en 2.800 euro op basis van je ervaring en kan jij rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Ben jij dus op zoek naar een leuke baan in de mooie wereld van Facility Management? Solliciteer dan snel via de onderstaande knop. Heb jij vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar