Finance, Vacatures Inactief

Ontwikkel je verder als Financieel Medewerker

Zoek jij naar een baan als Financieel Medewerker? En wil jij je ook nog eens verder ontwikkelen? Dan kennen wij een tof bedrijf dat jou hiervoor de kans biedt. Zij zoeken namelijk een Financieel Medewerker die zich wil ontwikkelen tot Assistent Controller. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij gaat aan de slag met de financiële én salarisadministratie. Heb jij met sommige werkzaamheden nog geen ervaring? Dan krijg jij alle ruimte om hier kennis mee te maken en om ervaring op te doen. Jij ontwikkelt je vooral binnen dit bedrijf uiteindelijk tot een expert binnen jouw vakgebied. In deze rol voorzie jij uiteindelijk het management van analyses. Deze helpen hen om beslissingen te maken. Ook vind jij het leuk om mee te denken over de professionalisering van het bedrijf.

Wat zoeken wij?
Jij hebt minimaal een relevante mbo opleiding (niveau 4) afgerond. En jij bent op zoek naar een bedrijf dat jou oprecht de kans geeft om je verder te ontwikkelen. Ervaring is welkom, maar zeker niet verplicht. Wij zoeken vooral naar iemand die leergierig, zorgvuldig en proactief is. Verder heb jij aanleg voor het werk. Jij bent dus vooral detailgericht en jij werkt gestructureerd en zorgvuldig. Ook denk jij in oplossingen in lastige of zelfs moeilijke situaties. Als laatst beheers jij de Nederlandse en Engelse taal. En is het erg fijn als jij beschikt over eigen vervoer.

Wat biedt de werkgever jou?
Om te beginnen een oprechte kans om kennis en ervaring op te doen. Jij krijgt écht de kans om een flinke tijd te onderzoeken en ontdekken wat het beste past bij jou. Heb jij dit ontdekt? Dan krijg jij de kans om je te ontwikkelen tot een expert binnen dit vakgebied. Verder ga jij aan de slag bij een positief en ambitieus bedrijf met gezellige collega’s. En kan jij natuurlijk rekenen op een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals bijvoorbeeld veel opleidingen, cursussen en een sportschoolabonnement.

Kan jij dus niet wachten om aan de slag te gaan én om jezelf te ontwikkelen? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar