Vacatures

Start als Administratief Medewerker In Utrecht

Ben jij op zoek naar een financieel-administratieve baan bij een familiair bedrijf? Zoek dan vooral niet verder. Want voor een tof bedrijf uit de regio Utrecht zoeken wij naar een Financieel-Administratief Medewerker. Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?

Jij verwerkt wekelijks de urenstaten en houdt contact met de binnen- en buitendienstcollega’s hierover. En jij verzorgt de facturatie voor verschillende afdelingen. Alle facturatie verloopt via jou. En door jouw alertheid wordt alles goed verwerkt voordat de factuur naar de klant wordt verstuurd. Verder beheers jij de orders van lopende opdrachten en ondersteun jij bij het afhandelen van de pakbonnen van geleverde materialen. Ook signaleer jij afwijkingen, bijvoorbeeld bij openstaande debiteuren- en/of kredietchecks. En verwerk jij binnenkomend telefoonverkeer met betrekking tot storingen. Het betreft dus een afwisselende functie waarin geen enkele dag hetzelfde is.

Waar zijn wij naar op zoek?
Jij beschikt minimaal over een afgeronde financieel-administratieve MBO (niveau 4) opleiding. Ook heb jij al ervaring opgedaan in een soortgelijke functie. Dit betekent dat jij dus ervaring hebt met projectadministraties. Een goede kennis hebt van boekhouden. En dat jij geordend en zeer accuraat werkt. Verder heb jij een goede kennis van Excel. En ben jij flexibel ingesteld.

Wat biedt de werkgever jou?
Om te beginnen een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Hierbij behoort uiteraard een salaris dat past bij jouw werkervaring én een aantrekkelijke pensioenregeling. Verder kan jij rekenen op 25 vakantie- en 6 ADV dagen. En ga jij aan de slag bij een betrokken en positief bedrijf dat écht aandacht heeft voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Is dit dus de baan die bij jou past? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar