Finance, Young UP

Aan de slag als Financieel Medewerker?

Voor een van de mooiste cultuurorganisaties in Rotterdam zoeken wij een Financieel Administratief Medewerker die het team komt versterken. Kent de wereld van financiële administratie voor jou dus geen geheimen? En zet jij je talenten graag in voor de cultuursector? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij bent verantwoordelijk voor de financiële administratie en werkt mee aan de interne accountantscontrole. Jij zorgt voor het inboeken, laten accorderen en archiveren van facturen. Jij zet facturen klaar die betaald moeten worden en maakt (huur)facturen aan. Verder boek jij de omzet en zorgt jij ook voor het ophalen en verwerken van de post.

Wie zoeken wij?
Jij beschikt over een financiële opleidingsachtergrond en hebt minimaal jouw mbo-opleiding afgerond. Heb jij ook nog eens werkervaring opgedaan? Geweldig, maar dit is zeker niet verplicht. Wij zoeken vooral naar kandidaten die hebben gewerkt met Exact Online, Spendcloud en die nauwkeurig werken. Daarnaast zoeken wij kandidaten die communicatief vaardig, betrouwbaar en hulpvaardig zijn. Jij weet je dus mondeling en schriftelijk goed uit te drukken en communiceert op een open en duidelijke manier met je toekomstige collega’s.

Wat biedt de werkgever jou?
Om te beginnen een functie voor 24 uur per week bij een van de leukste cultuurorganisaties in Rotterdam die ook nog eens aan het groeien is. Op de werkvloer is sprake van een echte Rotterdamse bedrijfscultuur waarin oprechte aandacht centraal staat. Verder krijg jij een goed salaris dat aansluit bij jouw ervaring en achtergrond, en kan jij rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast heb jij ook nog eens vrij toegang tot alle evenementen en activiteiten van de organisatie.

Ben jij dus de nauwkeurig werkende, maar vooral ook betrouwbare medewerker die wij zoeken? Solliciteer dan snel via de onderstaande knop. Heb jij vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar