Young UP

Aan de slag als Financieel Medewerker?

Voor een warm administratiekantoor zijn wij op zoek naar een Financieel Medewerker. In deze functie ben jij hét aanspreekpunt voor de ondernemers in jouw klantenbestand. Jij zorgt dat zij gelukkig en financieel gezond kunnen ondernemen. Ben jij dus op zoek naar een baan waarin aandacht voor de klant voorop staat? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga je doen?
Jij staat dagelijks in contact met jouw klanten over fiscale, administratieve en procesmatige zaken. Jij maakt de financiën leuk, pragmatisch en toegankelijk en ondersteunt hen bij het verzorgen van hun boekhouding. Jij verzorgt belastingaangiftes en stelt jaarrekeningen en rapportages op. Ook ben jij continue op zoek naar verbetering in het proces. Samen met de klant werk jij aan de juiste ‘balans’. En dit doe je altijd vanuit de persoonlijke en menselijke relatie met jouw klant.

Waar zijn wij naar op zoek?
Voor deze functie zoeken wij naar kandidaten die oprecht nieuwsgierig zijn naar de (nieuwe) klanten en hun onderneming. Jij wilt echt bouwen aan de relatie met je klant, de klant begrijpen en aanvoelen. En je wilt het werk écht samen met je klanten verrichten. Om die reden ben jij positief, eerlijk en weet je uitstekend te communiceren. Jij denkt met je klanten mee.

Wat zijn de functie-eisen?
Voor deze functie is een goed fiscaal basisniveau van belang. Jij bent bekend met termen als heffingskortingen, journaalposten zijn je bekend en debet en credit zijn jou niet vreemd. Bovenal heb je interesse in het fiscale aspect van ondernemen. En kijk je ernaar uit om ondernemers hierin te adviseren. Ook beschik jij over een natuurlijke nieuwsgierigheid naar automatisering. En wil jij jezelf hierin verder ontwikkelen. Verder beschik je over analytische vaardigheden, een organisatietalent en een goede basiskennis van Excel.

Wat biedt de werkgever jou?
Deze werkgever biedt jou bovenal de kans om het inhoudelijke werk (verder) te leren. Jij mag in het begin veel meters maken met als doel om de werkzaamheden (bij) te leren. Diploma’s zijn interessant, maar absoluut niet doorslaggevend. De werkgevers is vooral op zoek naar een medewerker die wil groeien. Een medewerker die persoonlijk en respectvol handelt. Een medewerker die goed luistert. En die altijd in mogelijkheden denkt.

Verder wordt jou een salaris geboden waar jij blij van wordt, 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband en een reiskosten vergoeding. Je komt bovendien te werken in een omgeving waar verantwoordelijkheid nemen en mensen centraal staan. En waarin altijd ruimte is voor nieuwe initiatieven, ideeën en groei. Ook wordt je volledig omarmd en begeleid in jouw (ontwikkel)proces. En is zowel een dienstverband van 40, 32 als 24 uur bespreekbaar.

Ben jij dus op zoek naar een  baan waar je samen met jouw klanten mag groeien? Solliciteer dan snel via onderstaande button. Heb je vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar