Vacatures

Aan de slag als Financieel Medewerker?

Voor een grote cultuurorganisaties in Rotterdam zoeken wij naar een Financieel Medewerker die het team komt ondersteunen bij de interne accountantscontrole. Kent de wereld van financiële administratie voor jou dus geen geheimen? En ben jij op zoek naar een uitdaging  waar jij écht van waarde bent. Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
In deze functie draag jij bij aan het bevorderen van de interne accountantscontrole. Jij bent verantwoordelijk voor het volledig afronden van het financieel proces en het vastleggen van financiële gegevens in digitale dossiers ten behoeve van de accountantscontrole. Het betreft een functie voor 24 uur per week.

Waar zijn we naar op zoek?
Jij beschikt over minimaal een afgeronde financiële MBO (niveau 4) opleiding en hebt bij voorkeur ook al werkervaring opgedaan. Ook studenten die onlangs hun HBO studie Bedrijfseconomie afrondde zijn welkom om te solliciteren. Hetzelfde geldt voor studenten van deze opleiding die aan de slag willen als Werkstudent. Bovenal zijn wij op zoek naar een kandidaat die onder druk weet te werken en zorgt draagt voor het juist en tijdig verwerken van de administratie. Hierbij kan gedacht worden aan inkoopfacturen, verkoopfacturen, salarismutaties en bank- en kas verwerkingen.

Wat zijn de functie-eisen?
Uiteraard is het van belang dat jij beschikt over boekhoudkennis. Verder heb jij ervaring met Exact online of vergelijkbare ERP pakketten. En ook Excel kent geen geheimen voor jou. Van het werken met draaitabellen en filters krijg jij dan ook energie. Verder ben jij stressbestendig, creatief, werk jij accuraat en beschik jij over een goed cijfermatig inzicht. Ook ben jij een teamspeler die in oplossingen denkt. Jij werkt namelijk nauw samen met de Financial Controller aan de accountantscontrole.

Wat is het aanbod?
Het betreft in eerste instantie tijdelijke functie voor 2 tot 3 maanden en voor 24 uur per week. Jij gaat dan ook op uitzend-/detacheringsbasis aan de slag. Functioneer jij goed? Dan zijn er mogelijkheden om voor een langere tijd te blijven werken bij deze organisatie. Samen zetten wij ons ervoor in om dit mogelijk te maken.

Ben jij dus dé financiële versterking waarnaar wij zoeken? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij vragen en/of opmerkingen? Nee dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar