Vacatures

Een tijdelijke klus als Financieel Medewerker?

Voor één van de meest creatieve cultuurorganisaties in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Financieel Medewerker die het team tijdelijk ondersteunt bij de interne controle. Kent de wereld van financiële administratie voor jou dus geen geheimen? En ben jij op zoek naar een tijdelijke klus waar jij écht van waarde bent. Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet.

Wat ga jij doen?
In deze functie wordt jij gevraagd om bij te dragen aan het bevorderen van de interne controle. Jij bent verantwoordelijk voor het volledig afronden van het financieel proces en het vastleggen van financiële gegevens in digitale dossiers ten behoeve van de accountantscontrole. Het betreft een tijdelijke functie voor 2 tot 3 maanden voor 24 uur per week.

Waar zijn we naar op zoek?
Jij beschikt over een afgeronde financiële MBO (niveau 4) opleiding en hebt inmiddels ook al werkervaring opgedaan. Ook studenten die onlangs hun HBO studie Bedrijfseconomie afrondde óf studenten van deze opleiding verwelkomen wij om te solliciteren. Bovenal zijn wij op zoek naar een kandidaat die onder druk weet te werken en zorgt draagt voor het juist en tijdig verwerken van de administratie. Hierbij kan gedacht worden aan inkoopfacturen, verkoopfacturen, salarismutaties en bank- en kas verwerkingen.

Wat zijn de functie-eisen?
Uiteraard is het belang dat jij beschikt over boekhoudkennis. Verder heb jij ervaring met Exact online of vergelijkbare ERP pakketten. En ook Excel kent geen geheimen voor jou. Van het werken met draaitabellen en filters krijg jij dan ook energie. Verder ben jij stressbestendig, creatief, werk jij accuraat en beschik jij over een goed cijfermatig inzicht. Ook ben jij een teamspeler die in oplossingen denkt. Jij werkt namelijk nauw samen met de Financial Controller aan de accountantscontrole.

Wat is het aanbod?
Het betreft een tijdelijke functie voor 2 tot 3 maanden en voor 24 uur per week. Jij gaat dan ook op uitzend-/detacheringsbasis aan de slag bij één van de meest creatieve en diverse organisaties in Rotterdam. Verder denken wij ook graag met je mee over waar jij na jouw tijdelijke klus aan de slag kan. En zetten wij ons hier graag extra voor in.

Herken jij jezelf in deze functie? Solliciteer dan vandaag nog via de onderstaande button. Heb jij nog vragen en/of opmerkingen? Nee dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar