Horeca, Vacatures

Heb jij een passie voor eten en drinken?

Heb jij een passie voor eten en drinken? En zoek jij een afwisselende baan? Dan kennen wij een werkgever waar geen enkele dag hetzelfde is. Voor hen zoeken wij namelijk een (parttime) Food & Beverage Medewerker. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?

Jij zorgt ervoor dat gasten van het restaurant, de (ontbijt)bar en vergaderzalen het uitstekend naar hun zin hebben. Jij ontvangt hen met een glimlach, neemt bestellingen op en verzorgt de uitgifte van eten en drinken. Ook handel jij eventuele klachten af en verwerk jij betalingen. Jij zorgt er dus voor dat gasten het uitstekend naar hun zin hebben en maakt van elk contactmoment een feestje.

Wie zoeken wij?
Jij biedt graag een geweldige ervaring aan de hotelgasten en hier word jij niet alleen vrolijk van, maar jij bent hier oprecht gepassioneerd over. Verder ben jij verantwoordelijk, klantgericht, enthousiast en breng jij altijd vrolijkheid met je mee. Ook ben jij flexibel en beschikbaar voor drie tot vijf dagen per week.

Wat biedt de werkgever jou?
Om te beginnen de kans om te werken op een van de mooiste locaties in Rotterdam. Verder ontvang jij altijd een goed salaris dat past bij jouw achtergrond en ervaring. Maar jij kunt bijvoorbeeld ook rekenen op kortingen op hotelovernachtingen, eten en drinken en verzekeringen bij hotels over de hele wereld. Ook wordt er geïnvesteerd in jouw ontwikkeling en kun jij bij dit bedrijf veel cursussen en programma’s volgen.

Ben jij dus de gepassioneerde ‘food fanaat’ waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar