Logistiek, Vacatures Young UP

Werken in de wereld van Zeevracht?

Ben jij oprecht geïnteresseerd én gekwalificeerd in de wereld van zeevracht? Dan kennen wij een mooi bedrijf waar jij je geweldig kan ontwikkelen. Want voor deze een internationale logistieke dienstverlener van Nederland zoeken wij naar Forward Operators. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij bent verantwoordelijk voor de volledige afhandeling voor wat betreft het zeevracht consolidatie product naar exotische bestemmingen zoals Curaçao en Bermuda. Je werkzaamheden bestaan uit het aannemen van boekingen, het plannen van transport en belading, het afwikkelen van documentatie en (inter)nationaal contact met klanten, agenten en vervoerders.

Waar zoeken wij naar?
Voor deze functie is het belangrijk dat jij de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst. Verder beschik jij over minimaal een mbo werk- en denkniveau. Bij voorkeur heb jij ook inzicht in logistieke systemen en processen waardoor jij de werkzaamheden met betrekking tot de expeditie van zeevracht ook kunt verrichten. Heb jij dit niet? Dan ontdekken wij graag waarom jij nog steeds de kandidaat bent die wij zoeken. Verder ben jij vooral klantgericht, administratief sterk, flexibel, een collegiale teamspeler en werk jij accuraat.

Wat biedt de werkgever jou?
Jij komt te werken bij een bedrijf dat weliswaar groot is, maar veel waarde hecht aan een open bedrijfscultuur met een collegiale werksfeer. Als familiebedrijf vinden zij het belangrijk dat het personeel zich goed voelt. En bieden zij hun medewerkers veel ruimte voor eigen inbreng, initiatief en groep. Verder ontvang jij natuurlijk een passend salaris, maar een flexibel budget, 26 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, extra gezondheidsdagen, een bonusregeling, goede begeleiding en veel opleidingsmogelijkheden.

Word jij dus enthousiast van deze functie? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar