Service, Vacatures

Aan de slag als Front Office Medewerker?

Ben jij op zoek naar een baan waarin jij al je positieve energie kwijt kan? Dan hebben wij een geweldige kans voor jou. Want voor één van de mooiste hotels van Rotterdam zoeken wij naar een Front Office Medewerker. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de gasten en daarmee het absolute visitekaartje van het hotel. Jij ontvangt de gasten op een persoonlijke manier, beantwoordt hun (toeristische) vragen en doet dit met je beste glimlach én een persoonlijke touch. Verder verricht jij lichte administratieve werkzaamheden zoals het verwerken van reserveringen en betalingen. En let jij op de veiligheid en huisregels van het hotel.

Wie zoeken wij?
Jij bent positief, weet goed met de hotelgasten om te gaan en beschikt over een verzorgd uiterlijk. Verder werk jij graag in een drukke omgeving waarin jij veel contact hebt met klanten. Jij informeert de gasten namelijk over het hotel, de omgeving en natuurlijk over het mooie Rotterdam. Ook ben jij communicatief vaardig en spreek jij goed Nederlands en Engels. Als laatste schiet jij niet snel in de stress. Krijg jij dus te maken met lastige situaties? Dan blijf jij kalm en denk jij vooral in oplossingen. Heb jij al ervaring met een hotelreserveringssysteem? Dan is dit zeker een pluspunt.

Wat biedt de werkgever jou?
Om te beginnen de kans om te werken op één van de mooiste locaties in Rotterdam. Verder ontvang jij altijd een goed salaris dat past bij jouw achtergrond en ervaring. Maar jij kunt bijvoorbeeld ook rekenen op kortingen op hotelovernachtingen, eten en drinken en verzekeringen bij hotels over de hele wereld. Ook wordt er geïnvesteerd in jouw ontwikkeling en kun jij bij dit bedrijf veel cursussen en programma’s volgen.

Ben jij dus de enthousiaste en altijd vrolijke medewerker waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar