Vacatures

Aan de slag als Fysieke Zorgbegeleider?

Beschik jij over een zorgzaam karakter en een goede conditie? Én ben jij op zoek naar een avontuurlijke en stoere baan waarbij je mag werken voor en met mensen? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor een leuk bedrijf uit ons netwerk zijn wij namelijk op zoek naar Fysieke Zorgbegeleiders. Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Als Fysieke Zorgbegeleider ben jij verantwoordelijk voor de veiligheid van personeel en cliënten. Ook zorg jij voor een sfeer van veiligheid, duidelijkheid en vertrouwen. Daarnaast begeleid jij cliënten met een psychiatrisch toestandsbeeld binnen een klinische setting en/of begeleid jij bewoners met een verstandelijke handicap binnen de betreffende woonvorm. Jij begeleidt de cliënten bij hun dagelijkse bezigheden en doet dit altijd onder supervisie van een verpleegkundige.

Waar is de werkgever naar op zoek?
Voor deze werkgever telt niet jouw cv, maar jouw hart, persoonlijke inzet en loyaliteit. Zij zijn vooral op zoek naar teamspelers die sociaal en beschermend zijn. Dit betekent dat jij je goed kan inleven in anderen en vooral ook respect hebt voor anderen.

Wat zijn de functie-eisen?
Jij bent flexibel inzetbaar en hebt geen problemen met onregelmatige diensten (inclusief weekenden en feestdagen). Ook beschik jij over een goede lichamelijke conditie, een goede beheersing van de Nederlandse taal én ben jij in het bezit van een rijbewijs. Heb jij ook nog eens affiniteit met zelfverdedigingssporten? Dan spreekt dit zeker in je voordeel.

Ben jij dus op zoek naar een baan waarin je elke dag met mensen kan werken én waarin geen enkele dag hetzelfde is. Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet via onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen en/of opmerkingen. Dan kan je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen via 010-7670555 of info@young-up.nl.

Author


Avatar