Vacatures 2018

Enthousiaste en positieve gastvrouw-/heer gezocht

Beschik jij over een sterk karakter? Heb jij een goed gevoel voor humor? Én lijkt het jou wat om te werken gastvrouw/-heer op locatie bij een groot bouwproject? Dan ben jij misschien de gastvrouw of -heer waar wij naar op zoek zijn? 

 

Wat ga jij doen?

Jij bent verantwoordelijk voor het schoonhouden van een aantal bouwketen. Deze bevinden zich allemaal op één grote locatie. Dit betekent onder andere dat jij de toiletten, kantines en werkplekken netjes houdt. Ook ben jij een aanspreekpunt voor bezoekers en werknemers. Jij staat hun netjes te woord en probeert hun altijd zo goed mogelijk te helpen.

 

Waar zijn we naar op zoek?

Jij bent een enthousiaste en positief ingestelde gastvrouw/-heer. De dag begint voor jou altijd met een glimlach en jij voelt je verantwoordelijk voor je taken en omgeving. Deze taken kan je zelfstandig uitvoeren, maar je vind het vooral ook leuk om in een team te werken. Daarnaast ben je altijd op tijd en heb je kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Wat zijn de functie-eisen?

Wij zijn op zoek naar kandidaten die klantvriendelijk zijn en goed weten te communiceren met klanten en collega’s. Daarnaast spreek jij goed Nederlands en heb jij een VCA certificaat. Heb jij deze niet? Dan ben jij bereid om deze te behalen.

 

Wat krijg jij van ons?

Om te beginnen krijg jij de vrijheid om helemaal zelfstandig invullen te geven aan je werkzaamheden. Daarnaast ontvang jij een contact voor 32 uur voor bepaalde tijd. Dan maak jij kans op een vaste baan bij de opdrachtgever. Ook kijken wij altijd samen naar jouw ontwikkeling zodat we ervoor zorgen dat jij stappen maakt.

 

Ben jij dus de positieve en enthousiaste gastvrouw-/heer waar wij naar op zoek zijn en wil jij deze kans pakken? Stuur ons dan jouw motivatie en cv via onderstaand formulier. Ook horen wij het natuurlijk graag van je bij vragen en/of opmerkingen.

SOLLICITEREN


CV Uploaden:

Author


Avatar