Industrie, Vacatures

Ben jij een vroege vogel én harde werker?

Heb jij geen problemen met vroeg opstaan? En zoek jij naar een baan waar de dagen vooral lekker snel gaan? Dan hebben wij een mooie functie voor je. Want wij zoeken naar Grondwerkers. En ook nog eens in verschillende delen van Nederland. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij werkt op verschillende locaties in Nederland. En hierdoor zie jij ook veel van ons mooie land. Jij werkt samen met de uitvoerder en machinist. Jij bent hun oren en ogen als jij aan het voorstekend bent in de leeg. Verder help jij mee in het leggen van nieuwe glasvezelnetwerken en het voorbereiden van (his)aansluitingen. Ook ga jij aan de slag met het graven en dichten van sleuven en assisteren bij het dichtleggen van bestrating.

Waar zoeken wij naar?
Ervaring is welkom, maar zeker niet verplicht. Wij zoeken vooral naar iemand niet bang is om hard te werken. En vooral ook geniet van hard werken en goed geld verdienen. Het is wel belangrijk dat jij een rijbewijs hebt en het liefst eigen vervoer. Heb jij geen eigen vervoer? Dan kunnen wij dit voor je regelen. Dit doen wij vooral voor kandidaten die flexibel, verantwoordelijk en loyaal zijn. Daarnaast ben jij in het bezit van een VCA of ben jij bereidt deze te halen. En spreek jij de Nederlandse taal voldoende tot goed.

Wat biedt de werkgever je?
Een baan waar jij snel kan starten. Jij gaat aan de slag via een vast contactpersoon bij wie jij constant terecht kan voor jouw vragen en opmerkingen. Verder ontvang jij een eerlijk salaris op basis van jouw ervaring en enthousiasme. Doe jij het goed? Dan is er altijd meer werk, maar vooral ook een nóg beter salaris. Heb jij geen vervoer? Dan kan deze werkgever dus ook vervoer voor jou regelen.

Ben jij dus de vroege vogel en harde werker die wij zoeken? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar