Logistiek, Vacatures Inactief

Scoor een baan in de R’damse haven

Weet jij wat ervoor nodig is om te werken in de Rotterdamse haven? Óf wil jij dit ontdekken? Dan bieden wij je hier de kans voor. Want voor een snelgroeiend bedrijf zoeken wij naar Havenmedewerkers met een blik vooruit. Waar je vandaan komt maakt niet uit. Het gaat er vooral om waar jij naar toe wilt werken. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van schepen, vrachtwagens, containers en wagons. Om dit te doen bedien jij handgereedschappen en werk jij met hijsmaterialen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het vastzetten en/of losmaken van de lading. Daarnaast verricht jij verschillende terminalwerkzaamheden. Jij bent vooral lekker bezig.

Wat zoeken wij?
Jij houdt van lekker hard werken. Maar jij vindt het wel belangrijk dat je plezier hebt in je werk. Dit doe je het liefst met toffe collega’s. Jij werkt samen met hun. Maar jij vindt het ook leuk om je werk zelfstandig uit te voeren. Heb jij geen ervaring. Geen probleem. Want wij ontdekken graag waarom jij hier graag wilt werken. En wat jij graag wilt ontwikkelen. Het is wel belangrijk dat jij fysiek in orde bent. Dat jij eigen vervoer hebt. En dat jij de Nederlandse taal spreekt.

Wat biedt de werkgever jou?
Als eerst een baan waar geen enkele dag hetzelfde is. Dit maakt werk leuk. Verder werk jij samen met leuke collega’s. En doe jij dit bij een bedrijf dat snel groeit. Dat bekent dus dat jij je hier volop kunt ontwikkelen. Het bedrijf ziet jou dan ook graag groeien. En steekt hier ook echt tijd in. Daarnaast krijg jij een salaris dat past bij je achtergrond en werkzaamheden. En ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed.

Ben jij dus de Havenmedewerker die wij zoeken? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar