Logistiek, Vacatures Young UP

Heftruckchauffeur gevaarlijke stoffen

Heb jij al een aantal jaar gewerkt als Heftruckchauffeur? En heb jij ook nog eens de cursus Vakbekwaamheid Gevaarlijke Stoffen gevolgd? Dan kennen wij een werkgever die jou graag ontmoet. Voor hun zoeken wij een Heftruckchauffeur Gevaarlijke Stoffen. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?

Jij bent verantwoordelijk voor het veilig sorteren, stapelen en sealen van de lading gevaarlijke stoffen. Dit doe jij zorgvuldig. Want elke fout die jij maakt heeft grote gevolgen. Veiligheid staat bij jou dus voorop. Jij zet alles netjes klaar. Je tekent de documenten af. Je legt deze vast. En je registreert de zending op je tablet. Dit doe jij als onderdeel van een mooie groep mensen die, net zoals jij, weten waar zij mee bezig zijn. En die trots zijn op het werk dat zij leveren.

Waar zoeken wij naar?
Met dit werk red jij levens. Daarom zoeken wij naar iemand met een heftruckcertificaat én een aantal jaar ervaring. Ook heb jij de cursus Vakbekwaamheid Gevaarlijke Stoffen gevolgd. Verder werk jij gestructureerd, nauwkeurig en geordend. En heb jij een goed voor veiligheid. Jij voelt je écht verantwoordelijk voor jouw ladingen. Hier zet jij graag een stapje extra voor. Als laatst spreek jij Nederlands, heb jij een rijbewijs en het liefst ook eigen vervoer . Spreek jij ook nog eens Engels en/of Duits? Dan is dit erg mooi meegenomen.

Wat biedt deze werkgever jou?
Jij gaat aan de slag binnen een team van fijne collega’s. Binnen dit team zoeken wij naar een versterking die hun dag leuker maakt én op wie zij kunnen bouwen. Tegelijkertijd werk jij binnen één van de grootste logistieke bedrijven ter wereld. En binnen dit bedrijf zijn volop ontwikkelmogelijkheden. Verder ontvang jij een uitstekend salaris dat past bij jouw ervaring en zijn de werktijden vooral ook aantrekkelijk.

Ben jij dus de gekwalificeerde Heftruckchauffeur die wij zoeken? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar