Vacatures

Start als Heftruck- of Reachtruckchauffeur

Wil jij graag aan de slag als Heftruck- en/of Reachtruckchauffeur? Dan heb je geluk. Wij helpen jou namelijk graag om je certificaat te halen én/of om rijervaring op te doen. Met dit laatste word jij namelijk een onmisbare schakel. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog?

Wat ga jij doen?

Als Heftruck- en/of Reachtruckchauffeur werk jij in een loods of het magazijn. Jij zorgt ervoor dat de goederen veilig gesorteerd worden. En jij zet de juiste vracht klaar voor vervoer. Ook verricht jij allround werkzaamheden zoals het controleren van orders, het bijhouden van voorraden en administratieve taken. Het werk is dus afwisselend. En geen enkele dag hetzelfde.

Waar zijn wij naar op zoek?
Wij zoeken niet naar opleiding of ervaring. Maar naar harde werkers die zich willen ontwikkelen. Wel helpt het als jij een goed inschattingsvermogen en een goede reactiesnelheid hebt. Dit is de basis om veilig en nauwkeurig te werken. Ook ben jij flexibel en bereid om vroeg te beginnen. Over te werken. Of om wisselende diensten te draaien. Beschik jij ook nog eens over eigen vervoer? Dan is dit erg mooi meegenomen.

Wat bieden wij jou?
Wij helpen jou je Heftruck- en/of Reachtruckcertificaat te behalen. En bieden je de kans om rijervaring op te doen. Ook helpen wij je een werkgever te vinden. Start jij bij deze werkgever? Dan bieden wij je on-the-job-coaching. Wij helpen je om jouw plekje binnen het bedrijf te vinden. En staan ook tijdens het werk voor jou klaar.

Wil jij dus aan de slag als Heftruck- en/of Reachtruckchauffeur? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar