Logistiek, Vacatures

Aan de slag als Heftruckchauffeur?

Wij zoeken naar Heftruckchauffeurs voor verschillende bedrijven. Ervaring is heel erg welkom. Maar ook voor talentvolle kandidaten staan wij open op. Het is dan vooral belangrijk dat jij je oprecht verder wil ontwikkelen. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij zorgt ervoor dat de goederen veilig gesorteerd worden met jouw heftruck. En jij zet de juiste vracht klaar voor vervoer. Ook kan jij ingezet worden als logistiek- of magazijnmedewerker. Denk hierbij aan het controleren van orders of het bijhouden van voorraden. Het werk kan dus erg afwisselend zijn. Al verschilt dit natuurlijk wel per  werkgever. Hier vertellen wij je graag meer over.

Waar zoeken wij naar?
Ervaring is dus erg welkom, maar dus niet verplicht. Wij zoeken vooral harde werkers met een goed werktempo. Het helpt natuurlijk als jij een goed inschattingsvermogen hebt. En dat jij goed reageert op onverwachte situaties. Want dit is de basis om veilig en nauwkeurig te werken. Ook ben jij flexibel en dus bereid om in ploegendiensten te werken. Verder zijn een rijbewijs en eigen vervoer erg handig. Want niet alle werklocaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wat bieden wij jou?
Als eerst onze betrokkenheid. Wij denken namelijk altijd in kansen. Je cv is voor ons dus niet het belangrijkst. Het gaat ons erom dat jij, vooral met je daden, laat zien dat jij ervoor wilt gaan. Is dit het geval? Dan stellen wij voor aan onze werkgevers. Ga jij hier aan de slag? Dan helpen wij jou om je plekje binnen het team én het bedrijf te vinden. Wij blijven dus altijd betrokken.

Wil jij dus aan de slag als Heftruckchauffeur? En geloof jij dat jij de kandidaat bent die wij zoeken? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar