Logistiek, Vacatures

Aan de slag als Heftruckchauffeur?

Werk jij graag als Heftruckchauffeur? En werk jij het liefst overdag? Dan hebben wij een mooie kans voor je. Want voor een logistieke dienstverleners in de Botlek Rotterdam zoeken wij een (ervaren) Heftruckchauffeur die ervaring heeft met groupage, stukgoed transport én gevaarlijke stoffen. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Als Heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het groupage en stukgoed transport. Dit betekent dat jij zorgt voor het legen van de containers en het verwerken en ompakken van de goederen. Jij zorgt ervoor dat de goederen veilig gesorteerd worden met jouw heftruck en zet de juiste vracht klaar voor vervoer. En jij doet dit vooral veilig én met een goed werktempo.

Wie ben jij?
Je bent als eerst in het bezit van je heftruckcertificaat. Ook heb je ervaring met groupage, met stukgoed transport en heb je eerder gewerkt met gevaarlijke stoffen. Dit laatste betekent dat je in het bezit bent van je certificaat óf ben je bereidt deze te halen. Verder heb jij een goed werktempo zonder dat je de veiligheid in gevaar brengt. Als laatst heb je een rijbewijs én eigen vervoer. Want de werklocatie is niet goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wat biedt de werkgever jou?
Om te beginnen aantrekkelijke werktijden. Want je start 07:00 uur en bent 16:00 uur klaar, als er niet overgewerkt moet worden. Er wordt niet gewerkt in ploegendiensten en je werktijden zijn dus regelmatig. Verder ontvang je een goed salaris dat goed past bij je achtergrond en ervaring en kan je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden.

Ben jij dus de (ervaren) Heftruckchauffeur die wij zoeken? Solliciteer dan vandaag nog. Heb jij eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar