Bouw, Industrie, Vacatures Young UP

Pak je kans in de bouw als Heier

Heb jij al (enigszins) ervaring in de bouw of wil jij graag de overstap maken? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor een leuk bedrijf uit ons netwerk zijn wij namelijk op zoek naar gemotiveerde Heiers die zich ook nog eens verder wil ontwikkelen. Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan vandaag nog via de website.

 

Wat ga jij doen?
Jij werkt op de bouwplaats intensief samen met de machinist en andere collega’s. Jij zorgt voor het veilig aanpikken, inhijsen en positioneren van damwanden, ankers, diepwanden, palen én het verplaatsen van rijschotten. Ook breng jij funderingselementen aan van hout, staal of beton. Daarnaast ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor een veilige werkomgeving.

Waar zijn we naar op zoek?
Het belangrijkste is dat jij enthousiast en leergierig bent. Jij gaat elke (nieuwe) uitdaging met een glimlach tegemoet en bent op zoek naar afwisseling in je werk. Ook vind jij het belangrijk om kwaliteit te leveren en probeer jij je werk ook altijd op die manier uit te voeren. Als laatst vinden wij het belangrijk dat jij goed weet te communiceren met onze klanten, maar vooral ook met je collega’s.

Wat zijn de functie-eisen?
De werkgever is met name op zoek naar harde werkers die stressbestendig zijn. Soms maak jij namelijk lange dagen. Daarom vind jij het dan ook geen probleem om af en toe in een hotel te verblijven. Ook heb jij een rijbewijs (B), spreek jij goed Nederlands en ben jij in het van een VCA óf ben je bereid om deze te halen.

 

Ben jij dus fulltime (40 uur) beschikbaar en ben jij op zoek naar de kans om carrière te maken in de bouw? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet via onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen en/of opmerkingen. Dan kan je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen via 010-7670555 of info@young-up.nl.

Author


Avatar