Vacatures 2018

Al eens nagedacht over een carrière in de bouw?

Heb jij al (enigszins) ervaring in de bouw of wil jij graag de overstap maken? Dan hebben wij een mooie kans voor jou. Wij zijn namelijk op zoek naar een gemotiveerde Heijer die zich ook nog eens verder wil ontwikkelen. Lijkt dit jou interessant? Dan zijn wij misschien op zoek naar jou. 

 

Wat ga jij doen?

Jij werkt op de bouwplaats intensief samen met de machinist en andere collega’s. Jij zorgt voor het veilig aanpikken, inhijsen en positioneren van damwanden, ankers, diepwanden, palen én het verplaatsen van rijschotten. Ook breng jij funderingselementen aan van hout, staal of beton. Daarnaast ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor een veilige werkomgeving.

 

Waar zijn we naar op zoek?

Het belangrijkste is dat jij enthousiast en leergierig bent. Jij gaat elke (nieuwe) uitdaging met een glimlach tegemoet en bent op zoek naar afwisseling in je werk. Ook vind jij het belangrijk om kwaliteit te leveren en probeer jij je werk ook altijd op die manier uit te voeren. Als laatst vinden wij het belangrijk dat jij goed weet te communiceren met onze klanten, maar vooral ook met je collega’s.

Wat zijn de functie-eisen?

Wij zijn op zoek naar harde werkers die stressbestendig zijn. Soms maak jij namelijk lange dagen. Daarom vind jij het dan ook geen probleem om af en toe in een hotel te verblijven. Ook heb jij een rijbewijs (B), spreek jij goed Nederlands en ben jij in het van een VCA óf ben je bereid om deze te halen.

 

Wat krijg jij van ons?

Jij ontvangt een contract voor bepaalde tijd. Doe jij het goed? Dan maak jij kans op een vaste baan bij de opdrachtgever. Ook krijg jij een goede begeleiding en opleidingen/cursussen aangeboden. Deze zijn regelmatig buiten het werk om. Dit is voor jou geen probleem, want jij wilt je namelijk echt verder ontwikkelen.

 

Ben jij dus fulltime (40 uur) beschikbaar en ben jij op zoek naar de kans om carrière te maken in de bouw? Stuur ons dan jouw motivatie en cv via onderstaand formulier. Heb je daarnaast vragen en/of opmerkingen? Dan kan je contact met ons opnemen via 010-7670555 of info@young-up.nl.

SOLLICITEREN


CV Uploaden:

Author


Avatar