Techniek, Vacatures Young UP

Wil jij Hekwerkmonteur worden?

Werk jij graag met je handen? En wil jij een nieuw vak te leren? Dan kennen wij een tof bedrijf dat jou graag deze kans biedt. Voor hen zoeken wij namelijk naar een Hekwerk Monteur. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij wordt onderdeel van het montage team. Met dit team ga jij op stak om het mooiste hekwerk in elkaar te zetten. Heb jij voldoende ervaring? Dan krijg jij de ruimte om dit zelfstandig te doen. Ben jij nog aan het leren? Dan doe je dit onder begeleiding van een ervaren monteur. Jij helpt je collega monteur dan bij het aangeven van het juiste gereedschap en leert op deze manier het vak.

Waar zoeken wij naar?
Ervaring is altijd welkom, maar zeker niet verplicht. Wij zoeken vooral naar een positieve kandidaat die graag wilt leren en werken in de techniek. Het is handig als jij verstand hebt van gereedschap of al handig van jezelf bent. Maar ook dit kan je leren. Om te kunnen leren is het handig dat jij ook echt wilt leren, op tijd komt en het bedrijf ervan overtuigd dat zij in jou moeten investeren. Ook werk jij graag in de buitenlucht en spreek jij Nederlands. Heb jij een rijbewijs, eigen vervoer en/of een heftruckcertificaat? Dan is dit helemaal mooi meegenomen.

Wat biedt de werkgever jou?
Om te beginnen de kans om het vak van Hekwerk monteur te leren bij een bedrijf in de techniek dat jou hiervoor de tijd geeft. En ook nog eens onder begeleiding van een ervaren monteurs. Daarnaast bieden zij jou  andere ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Jij gaat hier fulltime aan de slag en ontvangt een salaris dat past bij jouw ervaring en enthousiasme. Verder kan jij rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals voldoende vakantiedagen, verlofregelingen en vakantiegeld.

Ben jij dus de leergierige en positieve kandidaat die wij zoeken? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar