Finance, Vacatures

Start nu als Hoofd Bedrijfsvoering?

Ben jij gek op én goed in het verbeteren van bedrijfsmatige processen? En zet jij jouw kwaliteiten het liefst in voor een kleinere organisatie? Dan hebben wij een mooie kans voor jou. Want wij zoeken naar een Hoofd Bedrijfsvoering voor een organisatie die zich inzet voor kunstenaars en creatievelingen. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij bent verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. Hiervoor voer jij zelfstandig taken uit op het gebied van de financiële- en verhuuradministratie, maar stuur jij ook je medewerkers in het team Bedrijfsvoering aan. Daarnaast ondersteun jij collega’s in hun financieel-administratieve taken en voorzie jij de directie van (maand)rapportages en financiële analyses met betrekking tot de financiële administratie. En ook denk jij proactief mee én adviseer jij over het ontwikkelen en verbeteren van een efficiënte bedrijfsvoering. Verder onderhoud jij contacten met de huurders, aspirant-huurders en overige externe partijen waarmee de organisatie (financiële) overeenkomsten heeft.

Waar zijn wij naar op zoek?
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een zelfstandige en proactieve kandidaat met een hbo werk- en denkniveau én minimaal drie jaar werkervaring met betrekking tot de bedrijfsvoering. Jij hebt je ontwikkeld tot een detailgerichte oplossingsgerichte medewerker die scherp is in het signaleren van afwijkingen of problemen. En die vanuit zijn of haar kennis en ervaring tot oplossingen voor complexe vraagstukken weet te komen.

Verder heb jij ervaring met de softwarepakketten Exact Online en/of Wish óf kan jij aantonen dat jij nieuwe systemen snel eigen maakt. Verder ben jij oplossingsgericht, werk jij accuraat, beschik jij over een uitstekend organisatietalent en heb jij ervaring met het coördineren van werkzaamheden van jouw teamleden. Heb jij daarnaast ook nog eens kennis van of ervaring met administratieve werkprocessen rondom de huur en verhuur van bedrijfsruimtes? Dan is dat helemaal mooi meegenomen.

Wat biedt de werkgever jou?
Als eerst natuurlijk een goed salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Ook krijg jij een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag. Verder kom jij te werken op een mooi locatie in Rotterdam met een geweldig uitzicht. En werk jij dagelijks in een klein, maar hecht team.

Ben jij dus de finance professional waarnaar wij zoeken? En zoek jij naar een werkplek waar jij écht het verschil kan maken. Solliciteer dan snel via onderstaande button. Heb jij vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar