Horeca, Vacatures

Werken in de Horeca op Schiphol

Wil jij werken in de Horeca? En werk jij graag in een internationale omgeving? Dan heb je geluk. Want wij kennen meerdere werkgevers op Schiphol die zoeken naar gastvrije en hard werkende medewerkers. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?

Jij gaat aan de slag als Horecamedewerker, Allround Medewerker of Medewerker Bediening. Voor alle functies geldt dat jij het gezicht bent van het restaurant. Of jij nu dus een kopje koffie maakt, biertjes tapt, cocktails mixt, de lekkerste gerechten serveert óf afrekent met klanten. Jij levert altijd de best mogelijke service. En jij doet dit altijd met een glimlach op je gezicht.

Waar zoeken wij naar?
Heb jij ervaring? Dan ben jij zeker welkom. Heb jij geen ervaring? Dan ontdekken wij graag waarom jij toch de kandidaat ben die wij zoeken. Want wij zoeken vooral naar gastvrije, enthousiaste en sociale kandidaten.

Voor deze functie is het verder belangrijk dat jij ruim beschikbaar bent en dat jij flexibel kan werken. Het voordeel hiervan is dat jij ook zelf invloed hebt op wanneer jij werkt. Daarnaast werk jij goed samen, maar gaat ook alleen werken je goed af. Ook beheers jij de Nederlandse en/of Engelse taal. En werk jij graag in een omgeving waarin hard en met veel plezier gewerkt wordt.

Wat biedt de werkgever jou?
Jij ontmoet elke dag bijzondere mensen. Dat is namelijk het voordeel van werken in een internationale omgeving. Jij krijgt dus de mooiste verhalen mee. In deze baan kan jij je als mens dus écht ontwikkelen. Verder ontvang jij een salaris dat goed past bij jouw leeftijd en ervaring en zijn ook zaken als je reiskosten goed geregeld.

Let op. Werken op Schiphol betekent dat jij gescreend moet worden. Hiervoor is het belangrijk dat jij de laatste 8 jaar woonachtig bent geweest in Nederland. Deze screening duurt drie tot vier weken vanaf het moment dat jij aangenomen wordt.

Ben jij dus op zoek naar een baan waar geen enkele dag hetzelfde is? En waarin geen enkele dag hetzelfde is. Solliciteer dan via onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar