Vacatures

Scoor een toffe baan als Horecamedewerker

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de Horeca en lijkt het jou ook nog eens leuk om te werken in een sportieve omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor één van onze partners zijn wij namelijk op zoek naar een enthousiaste Horecamedewerker. Ben jij dus een harde werker met een gastvrije werkhouding? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij verricht verschillende (eenvoudige) horecawerkzaamheden zoals het opnemen van bestellingen, het uitserveren van hapjes en drankjes en kassawerkzaamheden. Verder doe jij altijd meer dan je best om de gasten van een positieve ervaring te voorzien, vanaf het moment dat zij binnenkomen tot het moment dat zij weer vertrekken.

Waar is de werkgever naar op zoek?
Jij laat je niet snel uit het veld slaan door een drukke werkomgeving en staat bekend als positief, stressbestendig en verantwoordelijk. Verder ben jij sociaal vaardig, herken jij de wensen van de gasten en weet jij hierop in te spelen. Ook beschik jij, in verband met de werkzaamheden én werktijden, over een flexibele werkhouding.


Wat zijn de functie-eisen?
Voor deze functie is geen specifiek opleidingsniveau vereist. Jij wordt namelijk goed ingewerkt door jouw leidinggevende en collega’s. Beschik jij over het diploma van Sociale Hygiëne en/of heb jij kennis van HACCP? Dan werkt dit wel in jouw voordeel.

Wat biedt de werkgever jou?
Jij gaat aan de slag in een sportieve werkomgeving waar dagelijks allerlei leuke gasten komen. Verder ontvang jij een marktconform salaris en wordt veel tijd geïnvesteerd in jouw persoonlijke ontwikkeling. Van jou wordt in ruil hiervoor wel verwacht dat jij gemotiveerd bent om te (blijven) leren en knokken voor jou ontwikkeling. Jij bent dus medeverantwoordelijk voor jouw eigen succes.

Ben jij de positieve en klantgerichte medewerker waar wij naar op zoek zijn? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet via onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen en/of opmerkingen. Dan kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via 010-7670555 of info@young-up.nl.

Author


Avatar