Horeca, Vacatures Young UP

Snel aan de slag als Horecamedewerker?

Hou jij van gezellige mensen? En vind je het vooral ook leuk om mensen te laten glimlachen? Dan past een baan in de Horeca goed bij jou. En dat komt goed uit. Want wij zoeken voor verschillende opdrachtgevers naar gastvrije Horecamedewerkers. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij zorgt ervoor dat jouw gasten het naar hun zin hebben. Jij verwelkomt de gasten. Jij neemt bestellingen op en serveert deze uit. En jij doet altijd meer dan je best om je gasten van een geweldige ervaring te voorzien. Vanaf het moment dat zij binnenkomen tot het moment dat zij weer vertrekken.

Werken als Horecamedewerker is vooral ook afwisselend. Zo sta je de ene keer achter de bar drankjes te serveren. Werk je andere keer op een festival. En sta je de volgende keer in een (chique) restaurant. Dat maakt het werk ook zo leuk.

Waar zijn wij naar op zoek?
Gastvrij. Sociaal. Verantwoordelijk. En flexibel Dat zijn de basiskwaliteiten waar wij naar zoeken. Ook is het erg handig als jij niet snel onder de indruk bent van een drukke omgeving. Verder is ervaring welkom, maar niet verplicht. Met onze vak trainingen leren wij je namelijk de fijne kneepjes van het vak. Lopen met volle dienbladen. Op de juiste manier uitserveren. Een échte cappuccino zetten. Of een biertje tappen. Wij leren het je allemaal.

Wat bieden wij je als werkgever?
Om te beginnen mooie werkplekken waar jij een goed salaris verdient, maar waar jij ook veel sociale contacten opdoet. Verder kan jij bepalen wanneer en waar jij wilt werken. Ook ondersteunen wij je, naast je werk in de Horeca, graag in je ontwikkelingen. Hier bieden wij uiteenlopende training en coaching sessies voor aan. Jij staat bij ons dus geen moment stil.

Ben jij dus op zoek naar een flexibele baan die telkens weer een glimlach op je gezicht tovert? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar