Human Resources, Vacatures Young UP

Wij zoeken een proactieve HR Assistent

Heb jij een Human Resources opleiding afgerond? Of ervaring opgedaan met Human Resources? En zoek jij naar een toffe baan in Rotterdam-Zuid? Dan hebben wij een mooie kans voor jou. Want voor een jong, maar snelgroeiend bedrijf zoeken wij naar een HR Assistent. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij bent het eerste aanspreekpunt als het gaat om personeelszaken binnen het bedrijf. Jij zorgt er vooral voor dat alle HR- en administratieve processen soepel verlopen. Denk hierbij aan het opstellen van arbeidsovereenkomsten, beheren van personeelsdossiers, verwerken van verzuimmeldingen, plaatsen van vacatures en het beantwoorden van binnenkomende vragen. Ook wordt jij actief betrokken bij de werving, selectie en inzet van personeel.

Wat zoeken wij?
Om te beginnen is een Human Resources opleiding óf relevante werkervaring noodzakelijk. Jij vervult namelijk een belangrijke rol binnen de organisatie. Verder beschik jij over organisatietalent. Jij bent administratief onderlegd, weet het overzicht te bewaken, prioriteiten te stellen en jij werkt nauwkeurig. Ook ben jij een echte doener. Jij bent dus proactief en houdt van aanpakken. Als laatst ben jij communicatief vaardig. Dit betekent dat jij de Nederlandse taal goed beheerst, maar vooral ook goed met mensen om weet te gaan.

Wat biedt de werkgever jou?
Om te beginnen een baan met veel zelfstandigheid binnen een snelgroeiend bedrijf én binnen een hecht team. Dit team is graag bezig met jouw ontwikkeling. Het bedrijf wil namelijk niet alleen zelf groeien. Maar vind het ook belangrijk dat hun mensen groeien.Hier bieden zij je dan ook graag de mogelijkheden voor. Verder ontvang jij natuurlijk een goed salaris dat aansluit bij jouw werkervaring, vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.

Ben jij dus de HR Assistent die wij zoeken? Solliciteer dan snel via onderstaande button. Heb jij vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar