Vacatures

Werken in de zorg zonder diploma?

Help jij graag anderen? Zorg jij graag voor mensen? En wil jij hier meer mee doen? Dan hebben wij een mooie kans voor jou. Jij kan dan namelijk aan de slag bij één van opdrachtgevers als Huishoudelijk Ondersteuner, óók als jij (nog) geen diploma hebt. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij bezoekt dagelijks verschillende cliënten bij hun thuis. Jij helpt hen met het schoon een leefbaar houden van hun huis. Belangrijk hierbij is dat je de cliënten zoveel mogelijk helpt om zelfredzaam te blijven. Jij werkt dus zoveel mogelijk samen met de cliënt. En jij zorgt voor een goed huishouden van de cliënt.

Waar zijn wij naar op zoek?
Jij bent zorgzaam en jij wilt oprecht mensen helpen. En jij krijgt ook een écht goed gevoel hiervan. Voor ons is dit veel belangrijker dan dat jij een opleiding hebt afgerond. Wel is het fijn als jij ervaring hebt met schoonmaken. Dat jij goed met mensen om weet te gaan. En dat jij flexibel en verantwoordelijk bent.

Wat biedt de werkgever jou?
Jij komt te werken bij één van de grootste en leukste zorginstellingen. Ook werk jij heerlijk zelfstandig en ben jij lekker veel onderweg. Daarnaast zijn de werkuren flexibel en gebaseerd op jouw persoonlijke wensen. Verder krijg jij een mooi salaris en zijn er aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting en een fietsplan. Wil jij je ook nog eens door ontwikkelen? Dan kan jij ook opleidingen volgen en promoveren naar hogere functies.

Wil jij dus iets voor mensen betekenen? En elke dag met een glimlach naar je werk. Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar