Vacatures

Start met jouw loopbaan in de zorg

Heb jij een écht zorghart? Maar nog geen ervaring of een opleiding in de zorg? Dan hebben wij een unieke kans voor jou. Via ons kan jij namelijk starten als Huiskamerbegeleider. En wij bieden  je de kans om je verder te ontwikkelen in de zorg. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?

Als Huiskamerbegeleider houd jij toezicht op de huiskamer in een zorginstelling. En ondersteun en begeleid jij ouderen bij hun activiteiten. Jij helpt de ouderen waar mogelijk, maar jij bent niet verantwoordelijk voor de verpleging en bezorging. Wel ben jij een belangrijke schakel, want door jouw ondersteuning verlopen de dagelijkse activiteiten soepel en zorgeloos.

Waar zijn wij naar op zoek?
Voor deze functie heb jij geen opleiding of ervaring nodig. Het allerbelangrijkste is dat jij ook écht voor ouderen wilt zorgen. Jouw motivatie en houding tellen voor ons dus het zwaarst. Jij wilt oprechte persoonlijke aandacht aan de ouderen geven. En jij wilt je vooral ook door ontwikkelen in de zorg. Is dit het geval? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken.

Wat bieden wij jou?
Wij stomen jou klaar voor het werk als Huiskamerbegeleider. Hiervoor bieden wij jou een cursus van 10 dagdelen. Jij leert het beroep en de technische kneepjes van het vak kennen. Ook leer jij hoe jij in verschillende situaties moet omgaan met ouderen. Ben jij klaar met de cursus? Dan start jij in de huiskamer van een zorginstelling in de beurt.

Wil jij je verder ontwikkelen in de zorg? Dan helpen wij je hierbij. Jij kan meer uren werken, maar ook een opleiding volgen via ons. Jij gaat dan één dag in de week naar school. En blijft de andere dagen betaald werken. Om uiteindelijk door te groeien naar een hogere functie in de zorg.

Ben jij dus gemotiveerd en wil jij aan de slag in de zorg? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar