Industrie, Vacatures Young UP

Scoor een flexibele baan in de industrie

Ben jij graag op de weg of onderweg? Zoek jij een baan waarin jij je kan ontwikkelen? En wil jij voor een langere tijd aan de slag bij een tof bedrijf? Dan hebben wij een mooie kans voor jou. Want wij zoeken naar Industrieel Ovenbouwers. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij bent verantwoordelijk voor de montage van vuurvaste stenen, ankers en isolatiematerialen. Dit betekent dat jij werkt met gereedschappen als mixers, betonspuiten en zaagmachines. Het gaat om een functie waarbij jij veel onderweg bent. En ook regelmatig op andere locaties blijft overnachten. Daar tegenover staat dat het gaat om een super leerzame baan waarbij je een échte kans krijgt om je te ontwikkelen tot een specialist.

Waar zoeken wij naar?
Jij bent flexibel en vindt het niet erg om over te werken, verschillende uren en op verschillende locaties in Nederland te werken. Verder heb jij technische kennis omdat jij al eens eerder in de bouw hebt gewerkt. Heb jij deze ervaring of kennis niet? Ook dan zijn er kansen. Wij ontdekken dan graag waarom jij deze stap wilt zetten. Daarnaast ben jij vooral klantgericht, spreek jij goed Nederlands óf Engels en ben je fysiek goed in orde. Het is verder belangrijk dat jij een rijbewijs hebt en een VCA certificaat hebt. Of bereid bent om dit certificaat te halen.

Wat bieden wij jou?
Jij komt te werken bij een bedrijf altijd zijn best doet voor haar medewerkers. Zij bieden goede arbeidsvoorwaarden. Zoals een goed salaris, beschikking over een auto en ook je verblijf en eten tijdens projecten wordt vergoedt. Je ontvangt zelfs een extra vergoeding voor je verblijf. Verder krijg je volop kansen om je te ontwikkelen. En wordt jij on-the-job getraind. Hiermee maak jij dus kans op een vast contract bij het bedrijf.

Ben jij dus de flexibele kandidaat die wij zoeken met een oprechte interesse in de techniek? Solliciteer dan via onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar