Vacatures

Wil jij aan de slag als inkomensconsulent?

 

Heb jij ervaring met inkomstenverrekening en beschik jij over kennis van de Participatiewet en IOAW? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn namelijk op zoek naar één of meerdere inkomensconsulenten. Ben jij dus goed in staat om nauwkeurig en resultaatgericht te werk te gaan? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Als inkomensconsulent ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en beoordelen of en tot welke hoogte en duur aanvragers in aanmerking kunnen komen voor een inkomensvoorziening binnen de kaders van relevante wet- en regelgeving. Het beheer van de toegekende inkomensvoorziening, het handhaven van de rechtmatige verstrekking, inclusief de eventuele verrekening, terugvordering of verhaal op onrechtmatig ontvangen inkomensvoorzieningen hoort daarnaast ook bij je takenpakket. Hierbij ligt de focus op het verhogen van de uitstroom en verlaging van de uitkeringshoogte. Verder toets en beoordeel je eenvoudige tot complexe inkomensvraagstukken en Bijzondere bijstand en Kinderopvang. Je haalt en geeft informatie aan doelgroepen inzake hun persoonlijke inkomenssituatie. Tot slot signaleer je verdachte situaties, voer je nader onderzoek uit naar de rechtmatigheid van de uitkering en maak je rapportages over onderzoeksbevindingen.

Waar is de werkgever naar op zoek?
Jij beschikt over minimaal 1 jaar ervaring met inkomstenverrekening, met werken met een digitaal dossier én met mutaties in Socrates. Daarnaast heb jij kennis van relevante wet- en regelgeving: Participatiewet en IOAW (Inkomensvoorziening voor Oudere en gedeeltelijk Arbeidsongeschikte Werknemers).

Wat biedt de werkgever jou?
Jij gaat aan de slag bij een landelijk detacheringsbureau binnen zorg, welzijn en overheid. Hier werk jij maximaal vier dagen per week voor boeiende opdrachtgevers. Daarnaast krijg je de kans om iedere week een dag(deel) aan de slag aan de slag te gaan bij een maatschappelijke organisatie bij jou in de buurt, met behoud van salaris. Hiermee krijg jij de kans om de maatschappelijk elke week een stukje mooier te maken. Ook krijg jij de kans om je verder te ontwikkelen, heb je zicht op een vast dienstverband én krijg jij zekerheid over jouw contractduur en duren. Vanzelfsprekend kan jij ook rekenen op een goed salaris, volgens de cao van de gemeente, een reiskostenvergoeding, een pensioenregeling en 25 vakantiedagen.

Ben jij dus de gemotiveerde en accurate medewerker waar wij naar op zoek zijn? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet via onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen en/of opmerkingen. Dan kan je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.

Author


Avatar