Commercieel, Vacatures

Een commerciële kans in het onderwijs

Beschik jij over commercieel talent? En wil jij dit talent inzetten om verschil te maken in het onderwijs? Dan kennen wij een mooi bedrijf dat jou graag ontmoet. Voor hen zoeken wij namelijk naar een Medewerker Klantcontact. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij bent verantwoordelijk voor het werven van nieuwe basisscholen als klant. Jij houdt je bezig met het zoeken en opvolgen van leads in het hele land. Jij staat op beurzen en bijeenkomsten. En jij bent dus volop bezig met het vinden en verzilveren van nieuwe kansen. Dit doe jij voor een échte sociale onderneming die zich elke dag inzet voor de talentontwikkeling van kinderen. Voor hen maak jij scholen enthousiast over je product van materialen, lessen en begeleiding.

Waar zoeken wij naar?
Als eerst heb jij kennis van of ervaring in de onderwijsmarkt. En dit weet jij om te zetten naar commercieel succes. Ook ben je enthousiast over de wereld van techniek en techniekonderwijs. En geloof jij dat elk kind zijn of haar talent moet kunnen ontwikkelen. Verder beschik jij over sales ervaring en ben jij communicatief vaardig. Jij bent nieuwsgierig naar wat scholen zoeken. Jij vertelt ze graag over hoe je product bij hen past. En jij vindt het leuk om zoveel mogelijk scholen hiervan te overtuigen. Dit doe je vooral per telefoon en mail. Daarbij kan jij goed bijhouden wat je hebt afgesproken met de klant en wanneer je wat moet opvolgen.

Wat biedt de werkgever jou?
Als eerst de kans om te werken bij een bedrijf dat zich dagelijks inzet voor een betere wereld. En dan specifiek voor kinderen. Binnen dit bedrijf kan jij 16 tot 24 uur per week aan de slag én word jij volop uitgedaagd. Ook krijg jij volop de ruimte om je werk zelfstandig in te vullen. En word jij hierin natuurlijk goed ondersteund. Verder ontvang jij een marktconform salaris op basis van jouw ervaring en/of talent.

Ben jij dus op zoek waar jij je kennis van de onderwijswereld kan benutten om het verschil voor kinderen te maken? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar