Techniek, Young UP

Scoor een baan als Dakwerker?

Ben jij op zoek naar een leuke baan waarin je heerlijk in de buitenlucht kan werken? Zoek dan niet verder. Want wij hebben een mooie kans voor jou. Voor een mooi bedrijf uit Dordrecht zoeken wij namelijk naar een Dakwerker Zonnepanelen.

Wat ga jij doen?

Jij bent verantwoordelijk voor de montage van complete zonnepaneel systemen bij zowel zakelijke als particuliere klanten. Jij bevestigt hierbij de rails op de daken en monteert de zonnepanelen op de rails. Vervolgens plaatst jouw collega elektromonteur de omvormer en maakt deze het systeem operationeel. Verder ben jij  verantwoordelijk voor een veilige en nette werkomgeving. Veiligheid staat altijd voorop.

Waar zijn wij naar op zoek?
Als eerst is het belangrijk dat jij géén hoogtevrees hebt. Je werkt tenslotte op daken. Daarnaast ben jij bereid om buiten te werken onder wisselende weersomstandigheden. Ook ben jij in het bezit van een rijbewijs en bij voorkeur van eigen vervoer. Verder ben jij gemotiveerd, oplossingsgericht, een échte doorzetter en weet jij onder tijdsdruk te werken. Als laatst heb jij een VCA certificaat of ben jij bereid om deze te halen. Heb jij ook nog eens een (elektro)technische achtergrond? Dan is dit een absolute bonus.

Wat biedt de werkgever jou?
Jij gaat werken bij een snelgroeiend bedrijf die zijn medewerkers op de eerste plek zet. Verder ontvang jij een bovengemiddeld salaris en worden je onkosten vergoed. Ook heerst er binnen het bedrijf een prettige werksfeer met enthousiaste collega’s. Jij gaat dus aan de slag in een team dat niet alleen houdt van hard werken, maar er vooral ook een gezellige dag van maakt.

Ben jij dus een harde werker? En ben jij op zoek naar een baan die bij deze instelling past? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar