Vacatures

Resultaatgerichte Intercedent gezocht

Beschik jij over commercieel talent? Ben jij ondernemend ingesteld? En bemiddel jij ook nog eens graag mensen naar werk? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn namelijk op zoek naar een resultaatgerichte Intercedent. Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?

Jij houdt je bezig met het binnen halen van vacatures bij (nieuwe) werkgevers. Hiervoor ben jij constant op zoek naar kansen en werk jij aan het vergroten van jouw zakelijke netwerk. Heb jij een vacature ontvangen? Dan werk jij, samen met onze jobcoaches, aan het maken van de juiste match. Jij bent dan ook constant op zoek naar kandidaten. En deze kandidaten begeleidt en bemiddel jij naar een toffe baan bij jouw werkgevers. Ook is het onderhouden van contact met bestaande klanten onderdeel van jouw takenpakket. Aan afwisseling dus geen gebrek.

Waar zijn wij naar op zoek?
Jij bent gedreven, commercieel ingesteld en niet bang om de telefoon te pakken of (potentiële) klanten te bezoeken. Sterker nog, hier krijg jij zelfs energie van. Ook laat jij je niet zomaar uit het veld slaan. Jij bent stressbestendig, creatief en leert van tegenslagen. Verder krijg jij energie van het behalen van je targets, ben jij ondernemend ingesteld en hecht jij waarde aan zelfstandigheid. Heb jij al werkervaring als Intercedent? Dan is dit helemaal mooi meegenomen, maar zeker niet verplicht.

Wat biedt de werkgever jou?
Jij kan rekenen op een afwisselende uitdaging binnen een hecht team bij een écht Rotterdams bedrijf. Naast de commerciële doelen wordt binnen het bedrijf daarnaast ook waarde gehecht aan het écht vooruit helpen van werkzoekenden. Dit gebeurt in een plezierige sfeer. Er wordt niet alleen keihard gewerkt, maar ook veel gelachen. Verder ontvang jij een marktconform salaris dat aansluit bij jouw commerciële werkervaring, 25 vakantiedagen, een pensioenregeling en een reiskostenvergoeding. Ook kan jij rekenen op professionele begeleiding en doorgroeimogelijkheden.

Is dit dus de kans waar jij direct energie van krijgt. Solliciteer dan vandaag nog via de onderstaande button. Heb jij nog vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar