Industrie, Vacatures Young UP

Start nu als Isolatiemonteur

Ben jij op zoek naar een baan waar jij het warm van krijgt? Dan hebben wij een mooie kans voor jou. Want voor verschillende bedrijven zoeken wij naar Isolatiemonteurs. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij bent verantwoordelijk voor het isoleren van de leidingen. Jij brengt het materiaal aan, maakt deze dicht en werkt ze eventueel af. De werkzaamheden worden zowel binnen als buiten uitgevoerd. Ook worden de werkzaamheden soms op hoogte uitgevoerd. Jij hebt dus geen last van hoogtevrees. En veiligheid staat bij jou altijd voorop.

Waar zijn wij naar op zoek?
Natuurlijk is ervaring met het werk erg welkom. Maar het is absoluut niet verplicht. Voor deze functie kan jij namelijk opgeleid worden. Het is dan wel belangrijk dat jij leergierig, flexibel en een échte teamspeler bent. Daarnaast ben jij in het bezit van je VCA óf ben je bereid om deze te halen. Beschik je ook nog eens over een rijbewijs én eigen vervoer? Dan is dit helemaal mooi meegenomen.

Wat bieden wij jou?
Jij gaat via ons aan de slag bij één van onze werkgevers op uitzend-/detacheringsbasis. Het doel is echter om jou zo snel mogelijk naar de werkgever over te laten stappen. Samen zetten wij ons ervoor in om dit mogelijk te maken. Ook bieden wij je graag de kans om certificaten te halen die ervoor zorgen dat jij groeit in je werk. En daarnaast ontvang je een salaris dat past bij jouw werkervaring.

Ben jij dus op zoek naar een baan waar jij met een goede werkinstelling door kan groeien? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar