Vacatures

Scoor een baan als Junior Accountmanager

 

Beschik jij over een commerciële instelling en een échte winnaarsmentaliteit. Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn namelijk op zoek naar Junior Accountmanagers voor één van de grootste training- en consultancybureaus op het gebied van Agile. Schuilt er in jou dus een échte verkoper en hou jij van een flinke bonus? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij bent constant bezig met het aanboren van nieuwe markten. Dit doe jij door te mee te denken met de behoeftes van de opdrachtgevers. Samen lossen jullie problemen op én plaats jij consultants. Jij bent dus een échte sparringpartner van de klant en voert gesprekken op hoog niveau. Verder leid jij de onderhandelingsgesprekken en breid je de bestaande contracten uit. Jij bent dus echt het visitekaartje van de organisatie.

Wie ben jij?
Jij bent initiatiefrijk, ambitieus en ondernemend ingesteld. Dat betekent dat jij je niet zomaar uit het veld laat slaan, dat jij proactief zoekt naar (commerciële) kansen en resultaatgericht bent. Verder vind jij het leuk om mee te denken met de klant en kan jij dit ook goed. Dit komt omdat jij beschikt over goede communicatieve vaardigheden en altijd denkt vanuit de behoefte van de klant.

Wat zijn de functie-eisen?
Jij hebt als eerst een hbo-diploma op zoek. Verder is ervaring is erg welkom, maar niet verplicht. Heb jij dus nog geen ervaring? Geen probleem, want wij zijn vooral op zoek naar mensen met verkooptalent, ook als zij dit nog verder moeten ontwikkelen.

Wat biedt de werkgever jou?
Ben jij gek op bonussen? Dan ben jij bij deze werkgever aan het juiste adres. Zo maak jij, naast jouw marktconforme salaris, met jouw prestaties kans op vette bonussen. Hiervoor moet jij natuurlijk hard aan de slag, maar daar ben jij natuurlijk niet bang voor. Verder is er véél aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling, zijn er interessante doorgroeimogelijkheden en zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend.

Ben jij dus op zoek naar een toffe commerciële baan bij een aantrekkelijke werkgever én wil jij jouw verkooptalent verder ontwikkelen? Solliciteer dan vandaag nog via onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen en/of opmerkingen. Dan kan je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen via 010-7670555 of info@young-up.nl.

Author


Avatar