Vacatures 2018

Schuilt er in jou een échte verkooptijger?

Beschik jij over een flinke dosis doorzettingsvermogen en heb jij het gevoel dat er in jou een échte verkoper schuilt? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor een snelgroeiend bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar Junior Recruitment Consultants met een ‘die hard’ verkoopmentaliteit. 


Wat ga jij doen?
Jij gaat je bezig houden met het (telefonisch) binnen halen van (nieuwe) vacatures én het invullen van deze vacatures met leuke kandidaten. Om de vacatures te vinden ga je constant op zoek naar kansen en werk jij aan het uitbouwen van je netwerk. Haal jij een vacature binnen? Dan doe jij er alles aan om deze te vervullen en te zorgen voor een tevreden klant. Daarnaast is het onderhouden van contacten met bestaande klanten een belangrijk onderdeel van jouw takenpakket.


Waar zijn we naar op zoek?
Wij zijn op zoek naar kandidaten die gedreven zijn om een succesvolle verkoopcarrière te bouwen. Jij laat je niet zomaar uit het veld en blijft (zelfstandig) stappen ondernemen totdat jij je target hebt behaald. Om dit voor elkaar te krijgen ben jij proactief, ondernemend en heb jij een instinct voor het verzilveren van (commerciële) kansen.


Wat zijn de functie-eisen?
Jij hebt een HBO werk- en denkniveau. Dit betekent niet dat jij ook echt een HBO diploma moet hebben. Wij geloven namelijk dat talent belangrijker is dan jouw opleidingsniveau. Heb jij dus het gevoel dat jij deze functie aankan? Dan is jouw sollicitatie welkom. Het is wel belangrijk dat jij al ervaring hebt opgedaan met verkopen omdat jij bijvoorbeeld hebt gewerkt in de telemarketing en/of horeca. Ook beheers jij de Nederlandse taal goed, zowel in woord als geschrift én ben jij fulltime (40 uur) beschikbaar.


Wat is het aanbod?
Jij ontvangt een (start)salaris van € 2.100 (bruto) per maand. Dit salaris kan je snel omhoog schroeven door een zeer interessante bonusregeling met realistische targets. Om jouw targets te behalen kan jij rekenen op professionele begeleiding. Jij wordt getraind om de beste te worden in jouw vak. Daarnaast kom je te werken in een team met veel jonge, maar vooral ook prettig gestoorde collega’s. Samen met jouw team strijdt je voor de targets. Ook zijn er fantastische teamuitjes naar vette steden zoals Miami, Istanbul en Las Vegas. 


Schuilt er in jou dus een échte verkoper en wil jij hier goed beloond voor worden? Stuur ons dan jouw motivatie via onderstaand formulier en laat ons weten waarom jij de kandidaat bent die wij zoeken. Vergeet ook niet je cv toe te voegen. Heb je daarnaast vragen en/of opmerkingen? Dan kan je altijd contact met ons opnemen via 010-7670555 of info@young-up.nl.

SOLLICITEREN


CV Uploaden:

Author


Avatar