ICT, Vacatures Young UP

Op zoek naar een échte kans in de ICT?

Heb jij een mbo-opleiding afgerond? En ben jij geïnteresseerd in ICT? Dan hebben wij een erg interessante kans voor jou. Wij zoeken namelijk naar Junior Telecom Medewerkers die zich ook in dit vakgebied willen specialiseren én ontwikkelen. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij bent óf wordt verantwoordelijk voor de 2e-lijns telecom vraagstukken. Het gaat om redelijk eenvoudige onderwerpen zoals uitbreidingen, wijzigingen en storingen. Lukt het je niet om de vraag op te lossen? Dan bezoek jij de klant op locatie. Werk jij hier langer? Dan groeien jouw kennis en ervaring. En zal je ook ingezet worden op meer ingewikkelde vraagstukken. De werkzaamheden worden dan uitgebreider, interessanter en zijn meer verbonden aan IT.

Waar zijn wij naar op zoek?
Jij bent oprecht geïnteresseerd in ICT. Dit betekent bijvoorbeeld dat jij zelf nieuwe ontwikkelingen op het gebied van telecom en IT in de gaten houdt. Ook ben jij bereid om je hierin verder te specialiseren. Daarnaast is het belangrijk dat jij een mbo-opleiding hebt afgerond. Dat jij de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst. En dat jij in het bezit bent van een rijbewijs B. Verder kan jij je werk documenteren, ben jij positief, proactief, leergierig en kan jij analytisch denken.

Wat biedt de werkgever jou?
Om te beginnen krijg jij een échte kans om je binnen dit vakgebied te ontwikkelen. En om een toffe carrière op te bouwen. Deze krijg jij in de vorm van training on-the-job, opleidingen en cursussen. Ook word jij onder de begeleiding van je collega’s bekend gemaakt met de werkzaamheden, diensten en producten. Verder ga jij aan de slag bij een groeiend bedrijf met ambitieuze collega’s en allerlei soorten klanten. Hier is dan ook geen enkele dag hetzelfde. Daarnaast ontvang jij natuurlijk een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden waarin bijvoorbeeld vervoer voor jou verzorgd wordt.

Zoek jij dus naar een kans om je ICT loopbaan af te trappen? En wil jij dit ook nog eens doen bij een tof bedrijf? Solliciteer dan vandaag nog via onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar