Bouw, Vacatures Young UP

Aan de slag als Keetmedewerker?

Wil jij werken in de bouw? En ben jij op zoek naar een baan waarin ook echt op jou gebouwd wordt? Dan hebben wij een interessante functie voor jou voor verschillende projecten in Zuid-Holland. Wij zoeken namelijk naar Keetmedewerkers. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij zorgt ervoor dat het bouwterrein schoon en opgeruimd is. Jij zorgt dus voor een schone werkomgeving. Ook maak jij de keuken schoon en verzorg jij, als hier behoefte aan is, de koffie en thee. Verder is het werk flexibel in te delen tussen 07:00 en 16:00 uur.

Waar zoeken wij naar?
Heb jij ervaring met schoonmaakwerk. Geweldig. Is dit niet het geval? Ook dan horen wij graag waarom jij de kandidaat bent die wij zoeken. Wij zoeken vooral naar iemand niet bang is om hard te werken. En vooral ook geniet van hard werken en goed geld verdienen. Het is wel belangrijk dat jij een rijbewijs hebt en het liefst eigen vervoer. Heb jij geen eigen vervoer? Dan kunnen wij dit voor je regelen. Dit doen wij vooral voor kandidaten die flexibel, verantwoordelijk en loyaal zijn. Daarnaast ben jij in het bezit van een VCA of ben jij bereidt deze te halen. En spreek jij de Nederlandse taal voldoende tot goed.

Wat biedt de werkgever je?
Een baan waar jij snel kan starten. Jij gaat aan de slag via een vast contactpersoon bij wie jij constant terecht kan voor jouw vragen en opmerkingen. Verder ontvang jij een eerlijk salaris op basis van jouw ervaring en enthousiasme. Doe jij het goed? Dan is er altijd meer werk, maar vooral ook een nóg beter salaris. Heb jij geen vervoer? Dan kan deze werkgever dus ook vervoer voor jou regelen.

Ben jij dus de verantwoordelijke en harde werker die wij zoeken? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar