Logistiek, Vacatures

Heerlijk buiten werken als Koerier

Zit jij graag achter het stuur? En werk jij graag in de buitenlucht? Dan is het werken als koerier zeker iets voor jou? Zoek jij zo een baan? Mooi. Want wij kennen een bedrijf dat jou goed kan gebruiken. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog

Wat ga jij doen?
Jij start al vroeg, namelijk om 05:00 uur. Jij helpt dan bij de uitgifte en verwerking van verschillende pakketten. En deze pakketten worden ingeladen in bestelbussen. Vervolgens ben jij tijdens de dag onderweg om pakketten af te leveren bij de klanten. Jij zorgt ervoor dat al jouw pakketten op tijd en in goede staat worden afgeleverd. Jij navigeert je op een slimme wijze door het verkeer. En jij bezorgt de pakketten op een klantgerichte manier. Ben jij klaar met al jouw ritten? Dan help jij je collega’s om ook hun route af te maken.

Waar zoeken wij naar?
Ervaring met magazijn- of logistiek werk is welkom. Maar zeker niet verplicht. Het is belangrijk dat jij minimaal één jaar je rijbewijs B hebt. Ook kan jij goed met klanten omgaan. En weet jij goed zelfstandig, maar vooral ook door te werken. Verder ga jij verantwoordelijk en veilig om met je dagplanning. Jij stopt namelijk op veel plekken tijdens een dag. Als laatst ben jij flexibel omdat de werktijden wisselend zijn. En helpt jij je collega’s graag als dit nodig is.
Spreek jij ook nog eens Nederlands? Dan heb jij een streepje voor.

Wat biedt de werkgever jou?
Jij gaat aan de slag bij een tof bedrijf dat gevestigd zit in de haven. Hier is geen enkele dag hetzelfde. En word jij onderdeel van een hecht team dat voor elkaar klaar staat. Daarnaast krijg jij een salaris dat pas bij je achtergrond en ervaring. En doe jij het binnen dit bedrijf goed? Dan kan jij al snel doorgroeien naar een positie met meer verantwoordelijkheden en taken.

Is dit dus de bewegelijke baan die bij jou past? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar