Industrie, Vacatures

Wij zoeken naar positieve Kolkenlopers

Werk jij graag in de buitenlucht? En heb jij geen problemen met vroeg opstaan? Dan hebben wij een interessante functie voor jou. Wij zoeken namelijk naar Kolkenlopers in Sliedrecht óf Den Haag. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij bent verantwoordelijk voor de periodieke reiniging van het rioolnetwerk. Dit doe jij samen met de kolkwagen waarmee straat- en trottoirkolken en goten worden gereinigd. Als bijrijder maak je de putten open en sluit je een slang hier op aan. Jij rijd dus mee naar verschillende locaties. Jij opent de rioolputten met een haak en sluit de slang aan. Ook kan het voorkomen dat jij de werkomgeving moet afzetten om daarmee het verkeer op afstand te houden.

Waar zoeken wij naar?
Ervaring is welkom, maar zeker niet verplicht. Wij zoeken vooral naar aanpakkers die graag in de buitenlucht werken en vooral genieten van hard werken. Ook werk jij graag veilig. Verder is het belangrijk dat jij een rijbewijs hebt en het liefst eigen vervoer. Heb jij geen eigen vervoer? Dan kunnen wij dit voor je regelen. Het heeft wel de voorkeur dat jij woont in óf in de buurt van Sliedrecht of Den Haag. Daarnaast ben jij in het bezit van een VCA of ben jij bereidt deze te halen. En spreek jij de Nederlandse taal voldoende tot goed. Heb jij ook nog eens een rijbewijs B met code 95? Dan is dit helemaal mooi meegenomen.

Wat biedt de werkgever je?
Een baan waar jij snel kan starten. Jij gaat aan de slag via een vast contactpersoon bij wie jij constant terecht kan voor jouw vragen en opmerkingen. Verder ontvang jij een eerlijk salaris op basis van jouw ervaring en enthousiasme. Doe jij het goed? Dan is er altijd meer werk, maar vooral ook een nóg beter salaris. Heb jij geen vervoer? Dan kan deze werkgever dus ook vervoer voor jou regelen.

Ben jij dus de verantwoordelijke en harde werker die wij zoeken? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar